« Intohimojen syys | Etusivu | Kirjastossa näkösuojassa »

syyskuu 13, 2005

Ihan ylihyvä

Murruin. Väänsin patterit päälle. Kylymä.

On ilmeisesti panostettava lämpömittariin. Ja kenties syystakkiin.

Jos minä saisin olla bändi, minä olisin Maj Karma. Tai ehkä Peaches. Rokkia, särmää, seksiä. Valitettavasti tunnen itseni lähinnä Ultra braksi. Oikeastaan ihan käsittämättömän tyhmää musiikkia - en koskaan totisesti tykännyt - selittämättömästä syystä hyllyssäni ovat silti melkein kaikki levyt. Olen aivan ultrabra.

"Hei nainen älä kävele pois mun elämästä
mä en suosittele sinulle tuolla tavalla kahta miestä
ansaitsisit vähintään kolme"

Maj Karma: Arpi

Lämmittely-yritystutkimuksen havainnot ovat, että kylpyhuoneen patteri lämmittää kelpoisasti vaikka koko asunnon. Se on hyvä juttu, sillä muut kaksi patteria eivät osoita elonmerkkejä.

Laura 13.09.05 21:20 | TrackBack

Kommentit

Täällä oli myös patteri-ihmettelyä. Luulin niiden heränneen eloon jo joitain päiviä sitten, mutta eilen ne olivat kylminä. Piti vetää ylimääräistä hupparia niskaan ja huolestua ötökänkin puolesta. Mietin jo, pitääkö tässä alkaa soitella jonnekin. Nyt illalla huomasin pattereiden lämmenneen. Jee!

Kirjoitti Herkku / Herberbe 13.09.05 23:02

Niin, täällä toisaalla alkaa lämpötila tippua vihdoin inhimillisyyksiin. Kesällä reilut 25 astetta poikkeuksetta. Ikkuna tauotta auki ja vasta oven avatessa lämpötila saattoi pudota jopa 24 asteen alle. Nyt on 23 astetta. Tavoite noin 20 astetta. Ehkä se tätä menoa tammikuussa onnistuu.

Kirjoitti AnttiK 14.09.05 15:30


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?