helmikuu 1, 2005

Gran Turismo 4 tulee, mutta välitämmekö me?

Gran Turismo 4 on tulossa. SchizoBlog: Games hehkuttaa (March 9th is the day), Guardianin peliblogi on varautuneempi (GT4 - is it out of step with modern tastes?), minä en oikeastaan juurikaan välitä. GT3 oli pakko-ostos, kun PS2 hankittiin, mutta nelonen ei enää kiinnosta.

GT has never been about exciting races or realistic crashes., kommentoi joku tuota Guardianin kirjoitusta. Niinpä niin - jos ajopelissä ei ole kyse jännittävistä kisoista, niin minä en ole kiinnostunut. Kolareista viis, niillä ei ole niin väliä, mutta pitäähän ajopelissä herranen aika ajamisen tuntua olla. Se Gran Turismosta puuttuu. Omalla kohdallani F-Zero tappoi GT3:sen kertaheitolla. GT series have always got that feeling of speed, sanoi Schizo-Janne, mutta ei, verrattuna vauhdintunteen jumalaan Burnoutiin, Gran Turismosta puuttuu nimenomaan se vauhti.

SchizoBlog: Gamesissa mainittuun Enthusiaan perehdyin tasan tuon etusivun valikon verran. Juuei, näyttää autofetisismiltä, ei taida olla minun pelini. Minua kun eivät nuo autot kiinnosta oikeastaan yhtään. Jos pitäisi valita lisensoitujen ja ehjänä pidettävien tai vähän sinne päin olevien ja rusinaksi ajettavien autojen välillä, ottaisin koska tahansa realistiset hajoavat.

Lopultahan kyse on siitä, mitä itse kukin ajopeliltään haluaa. Minä haluan vauhtia ja jännitystä ja silloin ei kai kannata Gran Turismojen perään katsella...

01.02.05 15:08
Kommentit ja Trackbackit

Tämän blogimerkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/3048

Jätä kommentti

Jätä tietosi tallentava keksi?