Videovuokraamo netissä

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 22.11.2004, klo 14:24.

Edellinen kirjoitus: Day After Tomorrow, Dahmer
Seuraava kirjoitus: Kirjastosakkojen suhteellinen suuruus ja asiakkaat

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Elokuvat ja tv.

Katso myös:
- Foylen sota!
- Battlestar Galacticaa kaupan
- Uhka
- Paljastavat merkinnät
- Kätevä elokuvalippu
- Raskasta metallia
- The Squid and the Whale
- Little Children
- Aidosti outoa
- Little Britain hyppäsi hain

CD WOW! DVD rentals on mielenkiintoinen online-videovuokraamo. Asiakkaat maksavat kiinteää kuukausihintaa (15 puntaa), jolla saa vuokrata niin monta elokuvaa kuin haluaa. Elokuvat kulkevat postitse ja CD WOW! maksaa postikulut kumpaankin suuntaan. Mitään palautusaikoja tai myöhästymismaksuja ei tunneta.

Homman juju on siinä, että kullakin asiakkaalla saa kerralla olla lainassa vain kolme elokuvaa. Kun yhden palauttaa, saa ottaa uuden. Valikoiman pitäisi olla laaja (24500 elokuvaa), en sitten tiedä montako kappaletta kutakin elokuvaa on, miten helppoa haluamaansa on sitten saada. Valikoima on kuitenkin perusvuokraamoa tuntuvasti laajempi.

Idea on joka tapauksessa hyvä ja sopii aktiivivuokraajalle. Kyllä mekin harkitsisimme, jos Suomeen moinen rantautuisi. Jos hinta olisi sopiva, palvelu olisi mainio. Mieluummin ottaisin tuollaisen kuin elokuvakanavan, se on selvää. Kuka haluaisi ryhtyä pioneeriksi horjuttamaan Makuunin markkina-asemaa?

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2753

Juho kirjoitti 23.11.2004, klo 01:35:

Juu, alunperinhän tämä idea lähti jenkkifirmalta Netflix, jolla nykyisin on kaiketi n. 2 milj. tilaajaa. Klooneja sittemmin ilmestynyt erityisesti rapakon toisella puolella huikea määrä, mutta löytyypä vastaavia mm. Englannista, Saksasta ja Tanskasta. Uskoisin, että kohta löytyy täältäkin...

Jätä kommentti
Jätä tietosi säilyttävä keksi?