Upcider Natural Vintage

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 21.11.2006, klo 10:32.

Edellinen kirjoitus: Kokeiltuja, siideriä ja jäätelöä
Seuraava kirjoitus: Lautapelejä joululahjoiksi

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Ruoka.

Katso myös:
- Kokeiltuja, siideriä ja jäätelöä
- Ruokaa ja elokuvaa
- Ruokaa ja juomaa
- Täytetyt paprikat
- Siiderikokeilua
- Siiderikriitikko - Hardy's Village Dry Red
- Omenaolutta
- Viiniä ja lihaa
- Risteilyviini #1
- Ruokaa ja viintä

Jatketaanpa siiderilinjalla. Upciderin Natural-siiderit ovat perussiidereistä sitä parempaa sarjaa. Hassujen makujen sijasta Naturalit keskittyvät luonnolliseen hedelmäiseen makuun ja vähäisempään hiilihappoon. Tuloksena on kerrassaan mainioita siidereitä.

Nyt talvikauden ajan tarjolla on Natural Vintage, joka on vielä hienompaa tavaraa. Ensinnäkin väri: on tuhlausta juoda tämä suoraan tölkistä. Juominen aloitetaankin kaatamalla juoma kirkkaaseen lasiin ja ihailemalla siiderin punaista kultaa. Kaunis väri, kertakaikkiaan.

Vintageen on käytetty talvikauden omenoita ja lehdistötiedote puhuu calvadoksen ja tammitynnyrin aromeista. Siitä calvadoksesta en tiedä, mutta vahva ja omintakeinen maku Vintagessa kyllä on. Vaatii selvästi lisämaistelua ja totuttelua selvittää, tykkäänkö kovasti vai enkö, mutta sellainen tutkiskelu on aina mukavaa...

Joka tapauksessa pisteet Hartwallille siitä, että jännittävien makujen sijasta (Fizz Cappuccino) kehitellään ihan oikeasti kiinnostavia omenasiidereitä. Perryt vielä menevät, mutta tosiasiahan on, että oikea siideri on omenaa, eikä muuta. Piste.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/4651

Ilari kirjoitti 21.11.2006, klo 15:53:

Minäkin tykkäsin. Joskus viime vuonna osallistuin yliopiston aulassa upciderin edustajan kyselyyn siiderimieltymyksistä ja siidereiden imagoista - tuo natural vintage oli yksi käsitellyistä siidereistä. Hyvin näytti kuluttajatutkimus tuottaneen tulosta. Hienoa tosiaan että ovat lähteneet kilpailemaan tällä aitojen siidereiden rintamalla esanssilitkujen sijaan.

Jätä kommentti
Jätä tietosi säilyttävä keksi?