« Vatsoinkäymisiä | Main | Joukkohysteriaa »

Kaikki paitsi heippalaputus on turhaa

Hipsutellessani aamulla rappusia pitkin alas huomasin naapurin oveen teipatun laastareilla kiinni heippalapun. Joku oli kovin paljon riipiintynyt kyseisen asukkaan tavasta juoruilla parvekkeella puhelimessa yötä päivää. Heippalapun sävystä päätellen puhelut tapahtuivat kohtuullisen suurella voluumilla. Tuollaiset laput ovat kivoja, astelin heti paljon iloisemmin mielin duuniin.

Ikävä kyllä taloyhtiöni aktiivisin heippalappuilija muutti viime vuonna pois. Mies jaksoi inistä kaikesta mahdollisesta saunavuorojen ja pensasaidan väliltä. Pahimmat riitapukarit ovat kuulemma taistelleet yhtiökokouksissa ja muutenkin keskenään jo yli 20 vuotta. Viimeksi vaivautuessani paikalle katsomaan sirkusta kolmannes porukasta lähti vihastuneena litomaan kokouksesta, vääryys kun kuulemma oli voittanut alaa. Joskus aikaisempina vuosina aktiivisin heippalappuilija ja isännöitsijä huusivat toisilleen vielä tunnin kokouksen päättymisen jälkeen.

Onneksi jäljellä on vielä se keski-ikäinen neiti, joka halusi taloyhtiön maksavan polkupyörään uuden kissansilmän, vanha kun oli mennyt pyöräsuojassa rikki. Toivottavasti nyt saataisiin aikaiseksi kunnon heippalappusota. Tulisi vähän piristystä alkavaan syksyyn.

Comments

kiitos heippalappulinkistä, joka on hilpistyttävä. siellä pullistelee naapurin, tuon seinän takana asuvan perheyhdistelmän hermo aivan ihon pinnassa.

Mikä oivallinen ajoitus teidän rapun heippalaputtajalla. Meidän rappuun oli nääs juuri tänään ilmestynyt sinisellä vahaliidulla, tunnollisella vanhalla kaunolla kirjailtu viesti:

"Tuulettakaa kukin asuntoanne, rapussa haisee, kuin talossa olisi jokin pesä."

... ei allekirjoitusta.

Minun heippalaputtajani oli käyttänyt kuulakärkikynää.

Alleviivattuna olivat lauseet "ÄLÄ TERRORISOI" ja "HUUDAT TÄYSILLÄ!"

Allekirjoitusta ei tietenkään ollut.

Täytyy lisätä suurkiitos tuosta linkistä. Olin vähän huonolla tuulella, mutta käytyäni heippalaput läpi tuntuvat maiset murheeni mitättömiltä.

Piristi kyllä päivää nuo laput. Oli vähällä ettei aamukahvit tulleet näppäimistölle noita lukiessa. Ja olihan tuonne jostain päätynyt yksi itseni ottama kuvakin.

Joukon jatkoksi voisi laittaa Kispen kuvaaman heippalapun.

Oi tätä naapurirakkautta. :D

Kiitos hyvästä linkistä!

Heippalappu netissä http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=115&conference=4500000000000226&posting=22000000015171118

Mitähän kirjoittaja ajatteli tällä saavuttavansa?

Heh, tulipa tosiaan mieleen taas se, mitä oli asustella kerrostalossa. Siellä saa niin monesta asiasta olla varpaillaan, jos haluaa, että kukaan ei mistään asiasta hermostu. Koiran kanssa se oli aivan mahdotonta. :)

Itse asiassa minäkin olen kirjoittanut elämässäni yhden heippalapun, juuri koirasta. Seinänaapuri oli yötöissä ja sen hurtta ulisi yksinään kaiket yöt. Jossain vaiheessa kyllästyin ja kirjoitin nimelläni kirjeen naapurille.

Lappuja kertyi enemmänkin, isännöitsijältäkin taisi tipahtaa sille kirje. Lopulta mies ymmärsi viedä koiransa yöhoitoon.

Mutta sehän on ihan väärin, jos taloyhtiö ei maksa pyörävarastossa rikkoutunutta lamppua...!