« Pian passiton | Main | Vatsoinkäymisiä »

Kauas pilvet karkaavat

Mahdollisesti viimeinen lämmin viikonloppu täytyi hyödyntää jotenkin. Leppoisa piknik maiskahti suussa erittäin hyvältä idealta. Kaapista löytyi vielä yksi kertakäyttögrilli, sehän pitää käyttää. Jääkaapista possun file ulos ja ohuiksi siipaleiksi. Vaikka kyseessä oli valmiiksi marinoitu tapaus, hitusellinen suolaa ja pippuria oli silti paikallaan. Lisukkeet vielä mukaan, pakastimessa valmistelun ajan kylmenneet oluttölkit kassiin. Sitten kamat reppuun ja fillarin selkään polkemaan viihtyisäksi havaitulle kalliolle retkeilemään.

Vaikka kertakäyttögrilliä halveksitaan Oikeiden Grillaajien joukossa, on se mielestäni mainio kapistus. Jos sillä ei saa makkaraa tai ohutta pihviä kypsäksi, vika on käyttäjässä. Aurinkoisella kalliolla idyllisisissä maisemissa grillattu kappale puttepossua maistuu hyvässä seurassa kera kylmän oluen paremmalta kuin tyyrein pihvi gourmet-ravintolassa.

Murkinoinnin ja oluen ryystämisen lomassa ihailin taivaan pilviä ja korkealla lentäviä lintuja. Ilmeisesti pilvet purjehtivat melko matalalla, sillä silmällä saattoi erottaa lintujen lentävän pilvien sisään. Jos minä olisin lintu, leijailisin ilmavirtojen mukana päivät pääksytysten pilvien sisään. Se näyttää kivalta puuhalta. Välillä kiitäisin tukka hulmuten ilmojen halki kuin Lokki Joonatan. Muuten olisin niin laiska, että kävisin nokkimassa torilta sapuskani.

Comments

Hitto, toihan kuulosti pirun hyvältä :D

Eikä vain kuulostanut.

Hihii, kuvittelen mielessäni linnun joka tukka hulmuten syöksyilee taivaalla. Hilarious! (Tuolle sanalle ei taida suomessa olla oikein kunnon vastinetta... Hulvatonta?)

Ajattele, että sillä samalla linnulla vielä posket lepattaa vauhdin hurmassa.

Eikö sellaisen linnun kannattaisi laittaa nahkainen lentäjänlakki päähänsä ettei tukka lähde?

Post a comment