« Paremminkin on mennyt | Main | Turvattu rauha »

Yksi alaikäinen

katse.jpg

Valokuvatorstai (yksi)

Muita:
Esmundo's hideout
pusnus
ainaoikein
Lepiksen takapiha

Comments

Aikuisen tarpeet ensin.

Tupakat, sytkäri, Karhua, Carlsbergiä ja alamittainen. Varsinainen valikoima.

Tiukkapipoisuuden uhallakin: tää on kamala. Onko sen tarpeen istua terassilla?

Vai onko kuvan tarkoitus osoittaa, että muksun edessä on sen tulevaisuus?

Erikoisia mielleyhtymiä tästä ainakin tulee. Hyvä kuva! Se herättää tunteita!

Kuvan tarkoitus tosiaan on herättää erilaisia mielleyhtymiä. Pari muuta otosta tenavasta olisi taas vaikuttanut erilaiselta.

"Taljoilija, yssi pitkä maito viel" - kuin omani suusta.

Onko se automaattisesti kamalaa, jos lapsi on mukana terassilla? Täällä Hollannissa näkee joskus terasseja, joilla on leikkipaikka tai hiekkalaatikko lapsia varten.. (no joo, toisaalta juomakulttuuri on myös erilainen; terassille ei jämähdetä koko illaksi ja olutkin on kovin pieni noihin kuvassa näkyviin verrattuna.. mutta..)

Eihän se ole automaattisesti kamalaa ja olen Suomessakin nähnyt ravintolan terassilla lasten leikkipaikan. Hollantilainen olutlasi on olemattoman pieni, eikös ne tilaile siellä olutkannuja terasseille?

Aika vähän olen olutkannuja nähnyt, yleensä jengi tilailee vain niitä tavallisia biertjejä ainakin meilläpäin. Ja se on tosiaan kai jotain 0,25 -kokoa.

No joo, minun kokemukseni jäävät yhteen Amsterdamin reissuun muutama vuosi sitten. Silloin aika monella terassilla oli kannuja.

Asiasta toiseen. Valokuvatorstain arvolle olisi ollut sopivaa, että haastepostauksen synttärikuva olisi ollut itse otettu. Sehän on koko blogin idea. Ulkopuolisesta kuva-arkistosta lainattu thaimaalainen kuva ei oikein ole paras mahdollinen valinta juuri tähän kohtaan.

Musta tää kuva on surullinen ja niin totta aivan liian monelle lapselle. *huokaus*

Sopii kekseliäästi teemaan yksi.

Amsterdamissa onkin lähinnä turisteja. :-)
Mihin tuo thaimaalainen kuva nyt liittyikään?

Edesvastuutonta viedä lapsi terassille.

Tuuli, kyse on Valokuvatorstai- blogin kakkukuvasta. Pelin henkeen olisi sopinut, että siinä olisi ollut itse räpsäisty kuva. Nyt kakkukuva on kopsattu täältä.

En minä menisi automaattisesti tuomitsemaan sitä jos vanhemmat käyvät ulkona terassilla yhdellä oluella lapsi mukanaan. Eri asia on röpötellä pitkän kaavan mukaan. Mikäli pöydällä olisi olutlasin lisäksi vaikka pitsaa, kukaan ei paheksuisi perhettä.

Post a comment