« Minäkin | Main | Ingrid »

Kolme neljästä

Tuossa taannoin ihmettelin Danonen täysin uskomattomalta vaikuttanutta mainoslausetta "Kolme neljästä suomalaisesta suosittelee Activia-jogurttia". Viime viikolla havaitsin tv-mainoksissa lauseen korjatun muotoon "Kolme neljästä Activiaa kokeilleesta suomalaisesta suosittelee Activia-jogurttia". Noilla kahdella lauseella on ihan törkeän iso ero. Aikaisempi mainoslause on siis ollut puhdasta potaskaa, johon ilmeisesti joku virallisempi taho on puuttunut ja pakottanut vaihtamaan lauseen totuudenmukaisempaan. Nettisivuilla uhotaan edelleen sillä vanhalla väittämällä. Enää Danone ei kuitenkaan lupaa rahoja takaisin, jos toivottuja vaikutuksia ei havaitse kahden viikon kuluessa.

Tyytyväisesti myhäilen olen katsellut viime päivien vesisateita. Niitä täytyy olla kesässä vain rajallinen määrä, joten ne varmasti loppuvat silloin kun lomani alkaa. Näin olen järkeillyt, ja lupaavalta vaikuttaa!

Comments

Vaihdetaanko: sinä saat minun hellepäiväni ja minä sinun sadepäiväsi ja 15-20 asteen päivät?

No mikä ettei!

Olen täsmälleen samaa mieltä, mullakin alkaa nimittäin loma :) Ota ilo irti omastasi!

Uudet Danonen mainoikset ovat kuni Oil Of Ulayn aikanaan.

Ulayn öljyä mainosti nainen joka ensin sanoi ostaneensa tuotteen siksi, että sillä oli niin ihana pullo (joka oikeasti ei ollut mitenkään kummoisen näköinen) sitten kun oli käyttänyt tuotetta tuli tyttömäinen olo.

Danonen mainoksessa nainen ensin sanoo miten tuotteen maku on hyvä ja sitten kertoo että jurkutin myös tuntuu hyvältä.

Osta nyt vaan, sitten kun kokeilet et kehtaa olla tykkäämättä.

Oil of Ulay! Ne olivat hienoja mainoksia! En muistanutkaan "tyttömäisen olon" tulevan tuosta rasvasta. Vieläköhän sitä myydään?

Minä olen maistanut Activiasta makua Vilja, kun sitä niin paljon ollaan kehuttu. Hyväähän se on, en voi kiistää. Mutta siinä onkin Danonen mainoksista kuuluisaa lisättyä sokeria.

En epäile sitäkään, etteikö Danonen maitohappobakteerit toimisi yhtä hyvin kuin kilpailijoiden. Danone vain ylittää ärsytyskynnyksen, rima ei edes heilahda.

Oho. Nyt kun luen kommenttiani tajuan että tuo lopun "Osta nyt vaan, sitten kun kokeilet et kehtaa olla tykkäämättä." ei siis ole tarkoitettu sinulle kehoitukseksi, vaan se on olevinaan mainoksen kantava idea yksinkertaistettuna.

Itse en ole Danonea maistanut, joten en osaa sanoa onko/tekeekö se hyvää.

Kas, ehkä minäkin yömyöhällä luin epätarkasti kommenttisi. Danone Vilja on oikeasti maukasta. Osta nyt vaan!

Post a comment