« Moukarimies | Main | Kiire »

Jaa minullako nuha?

nuha.jpg

Eilen kuvittelin taudin olevan voiton puolella, vaan paskan marjat. Klyyvaristani on nahka kulunut pois, kohta niistän pelkkää rustoa. Pitkittynyt kuume räkäisen pään kanssa on vetänyt olon niin paskaksi, että oli pakko jäädä kotiin toipumaan. Ja kuuntelemaan remontoinnin ääniä. Ahdistaa.

Sen verran aion liikkua, että haen kivijalasta lisää nenäliinoja. Ja vien roskapussin.

Comments

Eihän noihin ole edes niistetty! ;)

Samaa kattelin, kuten Angela, että kylläpä on siistejä nessuja. Oma räkätautini jättää vähän toisenlaista jälkeä :) (tosin nyt täytyy hakata puupäätä, ettei sitä flunssaa tulis).

Ai teillä on nenäliinat niistämisen jälkeen kuin sarjakuvissa, sellaisessa ryttyisessä mytyssä? Siisti mies viikkaa niistämisen jälkeen nenäliinansa, nehän voi kuivumisen jälkeen käyttää uudelleen.

Kuka sanoo, ettei niitä ryttysiä myttyjäkin voisi ja voi käyttää kuivumisen jälkeen :) Minä visuna käytän, vaikka viksummat sanoo, ettei kerran käytettyä nästyykiä pitäis käyttää.
Kuka niitä käskee jaella, omaan tarpeeseen menee oikein hyvin. Aina löytyy pintaa sen verran...

Nojoo, mutta.. tokenemisia sinne suuntaan!

Nih, ihan samaa minä mietin kuin Tinka tuossa...voi niitä enemmänkin käyttettyjä uudelleenkin vielä? mitä? Joskus on vaan pakko! Ja jos ei ole liinaa niin hihaan sitte tai lapaseen :/

Kun mulla on räkätauti, ei siihen ole tarpeeksi suuria neesaliinoja edes olemassa...ei ole.

Mut siisti oot b!

Alan harrastajana tietänet, että eikö niitä aloe veralla maustettuja nenäliinoja ole enää myynnissä, vai pitääkö mun olettaa, että eivät vain ole tarpeeksi hyviä fiininkään lähiön fiineimpiin ruokakauppoihin? Oma, hankaantunut tuulenhalkaisijani ilahtuisi tällä hetkellä kovasti pienestä voitelusta hankaamisen sijaan.

Miksi muuten Nessu on paljon pienempi kuin Serlan nenäliina? Ja ne taskunenäliinat ovat vain hätävaroja, ei niillä todellista tulvaa pysäytetä.

Lambi ainakin lupaa voidella kuonosi. En kyllä muista olenko missään moisia hienouksia nähnyt. Ei ainakaan löydy minun kivijalastani.

No oletkos testannut sarvikuonoa? Sillä spruutataan ontelot tyhjiksi, perään limakalvojen laajentajaa ja a-vitaa. Johan sen jälkeen räkä roikkuu nenästä kuin puku työmiehen päällä. Asiaa voi auttaa vielä vetelemällä chillä vahvistettua apetta naamioon, niin että otsa alkaa helmielemään. Toki oloa helpottamaan rommitoteja tai teräsglögiä näin joulu alla.

Sarvikuono kuulostaa etovalta. Tyydyn mieluummin teräsglögiin helpottamaan oloa. Enää ei räkä valu valtoimenaan. Kuume kuitenkin pysyy sitkeästi.

Kaksi asiaa, jotka helpottavat: Vicks vaporub ja pehmeät/hoitavat nenäliinat. Henki kulkee paremmin eikä nenä ole ruvella ensimmäisen nuhapäivän jälkeen.

Toivottavasti helpottaa pian etkä saa mitään väsyttävää poskiontelotulehdusta. Lähetän täältä virtuaalisen viileän käden kuumeiselle otsalle.

Unohdinkin Vicksin olemassaolon. Sitä voisi ostaa. Nenästä on kiva rapsuttaa kuivunutta ihoa pois!

Mulla menee aina kovasta niistämisestä nenä niin kipeeks että ei enään pysty kunnolla niistämään (koskeminen sattuu). Se on suhteellisen ikävää.

Post a comment