« "Telekas oli üks hea film" | Etusivu | Korkkaamme kesäkuun »

toukokuu 31, 2004

Kolme sanaa minulle

Nimittäin "pitkä", "ihana" ja "loma". Sääennuste ainakin lupaa hyvää alkua tänään kello 16 alkaneelle kolmen kuukauden vapaudelleni. Olenkin ollut kaksi ja puoli vuotta putkeen sekä opiskelija että työn raskaan raataja, joten pelkkää opiskelua sisältävä kesä on hermolepoa.

Tosin en tiedä, miten tulen enää toimeen neljälläsadalla eurolla kuussa. Luultavasti en tulekaan.

Huomasin, että vaikka korkkareilla ei juosta junalle minuutin aikamarginaalilla (vaan on kätevämpää kantaa sellaiset kengät kainalossa), ne ovat kyllä normaalitilanteessa jaloille eduksi koko pituudelta varpaankärjistä hameenhelmaan.

Ehken luekaan koko kesänä mitään teoriaa tai metodeita, vaan ostan sen haaveitteni minihameen ja kekkuloin kaikki päivät Hämppiä päästä päähän vangiten katseita. Kyseenalaisella koroillakävelytaidoillani, siis.

Tänään en ainakaan ole lukenut kuin kolme sivua (puolessatoista tunnissa), vaan olen nauttinut Vapauden Koittamisesta. Vähän halppisviiniä, läksiäiskarkkeja ja hyvän vihjeen avulla Anttilasta löydetty etuisa Pitkänjussin majatalo -dvd-paketti. Katseluseuraa odotellessa nautin John Cleesen tuottaman mielleyhtymän hedelmiä ja laulelen pikkuhuppelissa Monty Python -lauluja. Hyvä kesä tästä vielä tulee.

Laura 31.05.04 22:00