« Kaikkien aneemisten huokailujen äiti | Etusivu | Rakkautta ilmassa »

toukokuu 08, 2004

Mitä ***aa?

Halpatuontimaat hivuttavat vaatteiden kokomerkintöjä pikkuhiljaa alakanttiin. Siis, se mikä ennen oli M, on muuttumassa hiljalleen S-kooksi ja niin edelleen. Tästä siis seuraa, että täysin samankokoisena pysyvä, jopa laihtuva henkilö joutuu koko ajan muuttamaan ostamiensa vaatteiden kokoa suuremmaksi.

Tavallinen kuluttaja voi vain pohtia, mikä pirullinen juoni tämänkin toimenpiteen takana on. Minä esimerkiksi olen sorjentunut silmissä kuljettuani melkein koko vuoden vain pyörällä tai kävellen. Tunnen solakoitumisen tapahtuneen! Kuitenkin jouduin ostamaan samankokoisia vaatteita kuin viime keväänäkin.

Ilmaisisin kiihtymystä aiheesta, ellei ulkonäköni tietenkin olisi minulle aivan samantekevä juttu. Miksi puolireiteen ulottuvia tai lyhyempiä hameita ylipäätään tehdään isompana kokona kuin 36? Sitä suuremman kokoisilla ihmisillä niin paljastava hame näyttää lyhyesti sanottuna rujolta (testattu itse). Jos jossain, niin tässä isoveljen sopisi hieman holhota kansalaisia ja kieltää valmistus, myynti ja käyttö.

Suosittelen, ja lisään linkkeihini täten erään vähemmän tunnetun ja suhteellisen uuden blogin, Jemoryn. Katsokaa ja todetkaa laatu itse. Rauhallista viikonlopun jatkoa!

Laura 08.05.04 18:31