« Lauran kirjastosaarna | Etusivu | Puhdistus »

tammikuu 14, 2005

Mitä tästä päättelisi?

On sydänyö ja luen vastalöydetystä Perheklubista perhe A:n ja B:n äitien odotuspäiväkirjoja. Olen kiinnostunut ja innostunut. Torstai-illan vauvakutsutkin olivat hauskat.

Olisi hauskaa jännityksellä itsekin odottaa ja kirjoittaa odotuspäiväkirjaa. Mutta yritä nyt Laura muistaa, ettet välttämättä pärjäisi itse odotuksen kanssa, puhumattakaan lapsukaisesta. Täytynee panostaa vaikkapa gradun synnyttämiseen.

Laura 14.01.05 01:47 | TrackBack

Kommentit

No tästä voisi päätellä vaikka, että sinulla on luomisen pakkoa. Älä tulkitse sitä vauvakuumeeksi kuin vasta sitten, jos löydät itsesi haistelemasta vauvojen untuvapäitä. Ja jos löydät, niin kuumeen pikahoidoksi vauva hoitoon pariksi viikoksi. Eiköhän se sillä. Gradun teko maistuu lahjalta sen jälkeen.

Kuumeen hoito on muunneltu ohje koirakuumeen hoidosta.

Kirjoitti mea 14.01.05 05:44

Kyllä, on selvää, ettei tämä ole vauvakuumetta. Meikäihminen nyt vain heittäytyisi tähänkin uuteen asiaan täysillä vain kokeillakseen, miltä se tuntuu. Ehkä se on osallistumiskuumetta. Foorumilla tuntuu vallitsevan liikuttavan syvä yhteishenki.

Kirjoitti Laura 14.01.05 11:30

Nii-in, vaikka toisaalta kyllä vauvakuume aina denguekuumeen voittaa. Se ei nimittäin tapa, vaan se vahvistaa ;)

Ja varoitan tuosta "vauva hoitoon pariksi viikoksi" reseptistä, sillä SE vasta vauvakuumeen nostaakin sinne 39-40 celsiuksen hujakoille.

Ne vaan on niin ihanii! *höplön-pöplön*

Kirjoitti Terjo 14.01.05 12:18

Hölpötys ja pölpötys ovat intterneetin tämän kulman henki ja elämä. Asialliset jutut ovat lipsahduksia kopiraitilla suojatusta asenteesta.

Kirjoitti Laura 14.01.05 13:17


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?