« Pika-pika | Etusivu | Suuta kuivaa »

huhtikuu 29, 2004

Ei ole aikaa

Olen ollut viime viikon torstai-illasta lähtien "lomalla". Alan ymmärtää mummaani, jolla eläkkeellä olostaan huolimatta on aina tuskallisia ehtimisvaikeuksia. Vaatii suunnattomia ponnistuksia ehtiä yliopiston ruokalaan syömään ennen kuin se menee kiinni, vaikka nälkä kurnii suolissa.

No, syynä on rehellisesti vain laiskuus: lopulta minut saa murtautumaan sohvan syleilystä sen ymmärtäminen, että vaikka hakisin vain einespizzaa lähikaupasta,
joutuisin pesemään ainakin veitsen. Ja pukeutumaan.

Kiire koko ajan, aina pitäisi jonnekin ehtiä: jos illalla on kokous, valmistautumisen on alettava herätessä. Ja kuka kirjoittaisi viimeiset kaksi jäljellä olevaa esseetä? Kuka päivittäisi blogiani?

Osittain syynä elämänmenon hiljentymiseen on ollut George R. R. Martinin Valtaistuinpeli, jopa Sormusten herraa paremmaksi mainittu kirja(sarja). Pitkästä aikaa tarina, josta ei malta laskea irti - mutta edellä mainittua asemaa se ei minun rankkauksessani vielä ole aivan ansainnut.

Öisin, auringon noustessa, herään kiimaisten lokkien uskomattomaan ääntelyyn (eikä niitä voi edes heittää millään, kun ei niitä näy).

Laura 29.04.04 16:07