« Identiteettikriisissä | Etusivu | Mua ei ymmärretä »

maaliskuu 23, 2004

Kevät tulee, koska

- lämmitys on lopetettu. Hyytävää!

- taloyhtiöt ovat niin päättäneet. Yllätysjäätiköitä ei enää muodostu, koska hiekoitussora poistetaan jalkakäytäviltä ja pihoista. Eräskin talonmiespikkarainen käytti tähän toimeen lehtipuhallinta. Ja asukkaat kiittävät!

- talvikengät ovat menneet rikki ja hiertävät jalat kulkukelvottomiksi. Koska on aivan sama, ostaako 40:n euron laatua vai 100:n euron "laatua", kengät kestävät joka tapauksessa täsmälleen yhden talven, muistan toivottavasti ensi syksynä sijoittaa niihin halvempiin kehitysmaakenkiin.

- tarkastelin polkupyörää sillä silmällä. Hämmästyin vilpittömästi todetessani sen miellyttävän tosiasian, että polkupeli on vielä paikallaan, vaikka syksyllä ensilumen aina niin yllättäen tultua jätin sen pihaan täysin oman onnensa nojaan, näemmä muistamatta lukita sitä sen kummemmin kuin sillä takalukolla. Pintavikaiset kaupunkimaasturit eivät taida enää kelvata pahaisimmallekaan roistolle.

- ensimmäiset parvekelaatikot saapuivat viimeinkin erääseen valintalatoon. Aah! Ensi kesänä meidän parvekkeellamme saadaan palsamikukkia sielulle, ihastellaan ruiskaunokkeja ja keskustellaan tarhaneitojen kanssa. Paistatellaan päivää auringonvalon siivilöityessä vehmaan kasvuston läpi ja lepuutetaan mieltä altakastelujärjestelmän rauhoittavassa solinassa. Kahden parvekelaatikon voimin.

Laura 23.03.04 16:19