« -----Edelleenlähetetty viesti päättyy----- | Etusivu | Salaperäinen muukalainen »

joulukuu 22, 2003

-----Edelleenlähetetty viesti-----

TÄMÄ VIESTI ON LÄHETETTY SINUN ONNEASI VARTEN. Tämän alkuperäinen viesti löyttyy Englannista. Se on kiertänyt maailmaa 10 kertaa ja nyt ONNI ON SAAPUNUT.

Tulet saamaan YLLÄTTÄVÄN ONNEN (4) neljän päivän kuluttua siitä, kun olet tätä kirjettä saanut. Ja Sinun velvollisuutesi tätä kohtaan on lähettää tätä muille.

TÄMÄ EI OLE PILA. Älä lähetä rahaa, sillä hyvällä tahdolla ei ole hintaa. Älä säästä tätä kirjettä itselläsi. SEN PITÄÄ JÄTTÄÄ SINUT ALLE 96 TUNNIN SISÄLLÄ ALKAEN TÄSTÄ HETKESTÄ, JOLLOIN TÄMÄN SAIT. Eräs sotilas Panamasta sai 170 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun hän oli lähettänyt kopiot ystävilleen.

ELLIOT:t saivat 20 miljoonaa, sen takia, että he eivät rikkoneet tätä ketjua. kuin taas Filippiinessä. CANA WALAP, menetti vaimonsa 6:n päivän päästä siitä, kun hän oli saanut tätä kirjettä. epäonnistui, kun hän pisti sen kiertämään ystävien ja tuttujen keskuudessa. OLE KILTTI JA LÄHETÄ TÄTÄ 15 KIRJETTÄ ETEENPÄIN JA KATSO MITÄ TULE TAPAHTUMAAN 4:N PÄIVÄN SISÄLLÄ.

Tämä ketjukirje tulee Venezuelasta ja on kirjoittanut PAUL MONTES, Etelä-Amerikkalainen sanansaattaja. Jotta tämä kirje edelleen kiertäisi Sinun pitää lähettää se sinun ystävillesi ja tutuillesi. Muutaman päivän kuluttua tulet saamaan YLLÄTYKSEN. Ihan oikeasti.

Vaikka et olisi taikauskoinen ota tämä huomioon: Constanza Diaz, vastaanotti ketjukirjeen 1953, hän pyysi sihteerinsä kirjoittamaan 20 kopiota heti ja muutamien päivien kuluttua hän voitti LOTOSSA PÄÄPOTIN. Yhteensä 82.000 dollaria. Debora Falhills, sai ketjukirjeen ja, kun hän ei uskonut tätä heitti sen pois, ja kuoli 9:n päivän kuluttua. ÄLÄ LÄHETÄ RAHAA, ÄLÄKÄ VÄHEKSY KIRJETTÄ TULET HUOMAAMAAN, ETTÄ SE TOIMII.

Laura 22.12.03 10:21

Kommentit

hahahahaahhaha!!!1 EN USKO!!! EN LÄHETÄ!!!!!LÄLLÄLLÄÄ

Kirjoitti tupi 21.07.05 11:13


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?