« Vanhuus ei tule yksin | Etusivu | Plörööt »

marraskuu 23, 2003

Loppua ennen kuin kunnolla alkaakaan

Siinä vaiheessa kun verkkopäiväkirjajutut alkavat mielestä loppua, on hyvä keino jatkaa velliä ruotimalla muiden blogeja. Ensimmäisen julkiviikon nousu Pinserin top-listalla, verkkokirjoittajien elämän syyn antajalla, taitaa vaatia kiitoksen kaikille hyvin menestyneille viittaajilleni. Teihin on viitattu takaisin. Suhdepeliä vain siis on virtuaalielämässä menestyminen.

Kyyninen paskakin isällisesti varoittelee kadottamasta potentiaalisen lukijakunnan mielenkiintoa puhelemalla puoliskoista heti alkuun. Niin, en ole mitenkään julkisuushakuinen, mutta mehevimmät jututhan saadaan aikaan, kun bussissa saadut väläykset loppuvat ja kirjoitukset kääntyvät oman ihmissuhteen ruotimiseen, mitä odotellessa joudutte vain roikuttamaan Lorem ipsumia pamauksessanne.

Jos nousujohde silti kääntyy laskuun, on kai otettava onkeensa mielipuoli- tai "tänään söin muroja" -menestysreseptit.

Mutta ennen, minä en käsitä, ennen kaikki oli ikään kuin usvan peitossa. a luullakseni kaikki johtuu siitä, että ihmiset kuvittelevat aivojen olevan muka päässä. Ei suinkaan: tuuli tuo ne Kaspian meren suunnalta." Nikolai Gogol: Mielipuolen päiväkirja
Laura 23.11.03 13:53