« Blogiin pitää aina ilmestyä ensimmäinen, | Etusivu | Aino Kallas: Sudenmorsian »

marraskuu 14, 2003

Verkkopäiväkirja

Blog! Kaikki siitä ovat kuulleet, monet lukevat, ja ilmeisesti jo kaikki muut mielenkiintoiset persoonat paitsi minä ja isoäiti sitä pitävät. Mummallakin varmaan on todellisuudessa communicator piilossa matonkuteiden seassa, että hän voi missä tahansa, milloin tahansa päivittää salanimellä ja -persoonallisuudella pitämäänsä blogia. Olen siis jälkijättöinen, ellen jo itsekin aloita.

Parasta blogeissa on, paria luettuani ja kirjoittajien kokemuksia kartoitettuani, sen terapeuttinen luonne. Kirjoita ajatuksesi julki pois mieltä painamasta! Raivoa kohtalolle: ihmiset kokoontuvat joukoittain näytöilleen lukemaan teksiäsi päästäkseen vaikutuksellesi alttiiksi! Tätä odotankin kovasti. Ihmiset kuuntelevat yleensäkin aivan liian vähän mainioita ajatuksiani.

Blog on kuin lehti, johon Minä Itse saan kirjoittaa pääkirjoituksen kun haluan. Saan myös kuvitella, että pääkirjoituksellani on mielipidevaltaa. Lehden omistaja, Mediamoguli ei koskaan tule sanomaan Minulle, että kirjoitan p***aa ja vääristän lehden linjan.

Omasta puolestani pidän tuttavieni blogien lukemisesta. Kun ei olla pitkään aikaan nähty, on mukavaa vilkaista blogista, mitä toiselle kuuluu, urkkia niin salaa kuin nyt voi. Tai ainakin, mitä hän juuri silloin ajattelee. Täältä siis minut tavoittaa tästedes määrittelemättömän ajan.

Laura 14.11.03 15:15