« Kone tahmaa | Etusivu | Rajamailla »

lokakuu 26, 2005

Kaikki tanssii

Tanssin pillin mukaan. Kävin katsomassa vaikka kuinka montaa ennennäkemätöntä blogia. Ihan vaan niiden kiusaksi, jotka sanovat lopettaneensa turhan klikkailun, etteivät antaisi pisteitä "huonoille" blogeille, kävin myös selaamassa uusimmat kuulumiset sellaisissa, joita tiedän vanhasta kokemuksesta varmasti inhoavani. Siitäs saitte, ja siitä!

Voisin suositella muillekin kosteustasapainoa ylläpitävää Pykimää - juuri sellaista oman elämänsä pakinoitsijaa, joista niin pidän ja johon itsekin pyrin. Pagisijakin on kiinnittänyt huomioni jo aiemmin.

Kansatieteilijän desktopilla näyttää aina olevan jotain mielenkiintoista asiaa. Kansatieteilijäkään ei ole minulle uusi tuttavuus, joten meemi ei nyt mene ihan sääntöjen mukaan, mutta jos vaikka nyt lupaan pyhästi oikeasti myös käydä siellä sympatiapamauttamassani linkissä?

Olen sikäli onnistunut alkuahdistuksesta opiksi otettuani pysymään erossa listoista ja muista, että oli ihan mielenkiintoista silmäillä pitkästä aikaa Blogilistan top-listaa. Jollei muuten, niin saatoin ainakin tehdä sen havainnon, että eniten itse tilaamiani blogeja on ensimmäisen sadan top-listalaisen joukossa, sen jälkeen neljänsadan ensimmäisen joukossa suurin osa lopuista. Loppulistalla vain muutama hajanainen tuttavuus. Tuhannesta eteenpäin en enää jaksanut selatakaan. Tsori.

Laura 26.10.05 21:13 | TrackBack