« Enimmän aikaa ruudun ääressä | Etusivu | Elämystarjouksia »

elokuu 05, 2004

Kaikkea sitä pitää olla

Tulipa tehtyä pyhiinvaellus Keskiselle. Siis juuri sinne Keskiselle. (Tuota hiukka muovisen oloisen hevosenkengän kokoa ei muuten usko ellei itse näe. Siihen olisi pitänyt laittaa ihminen viereen mittakaavan vuoksi.)

Ei kyllä näkemättä usko sitäkään, miten suosittu kauppapaikka tämä Tuurin kyläkauppa onkaan. Aivan tavallisena tiistaipäivänä saattaa olla kuin nuijalla lyöty. Onneksi näin lomasesongin jälkeen vähän helpottaa. Mutta että kyllä jonkinlaiset kultasormet täytyy olla, että keskelle ei-mitään saa muuten täyspäiset ihmiset lähtemään bussilasteittain ulkomailta asti ostamaan. Tai ehkä yksinkertaisesti silloin on vain nero? Ihmisluonteen tuntija. Jonkin verran suuruudenhullu täytyy ainakin olla.

"Kyläkauppias Vesa Keskinen järjestää 4. syyskuuta Tuurissa Miljoonarockin, jonka pääesiintyjä on saksalainen Scorpions. Nyt on selvinnyt, että ohjelmatoimisto Welldone järkkää bändille toisen konsertin Helsingissä päivää myöhemmin, 5. syyskuuta.

Vesa Keskinen, ottaako pannuun?

- Ei ota. Näköjään alkuperäinen ajatus on ollut hyvä, kun sitä on pitänyt jonkun lähteä matkimaan. Mitä Tuuri edellä, sitä Helsinki perässä, kyläkauppias muotoilee." Ilkka 3.8.2004

Harvoin Vesa Keskisen esiintyessä lehtien palstoilla tai televisiossa mainitaan mitään negatiivista. Ei: maakunnan talouselämän piristäjä on oikea tiedotusvälineiden kultipoju.

Ja hitto vieköön, tässäkin mokoma saa aivan aiheetta ilmaista mainosta festareilleen. No menköön sitten toinenkin kaupallinen tiedote:

"Vesa Keskinen vahvistaa huhut siitä, että hän kaavailee 40-vuotissunttäreilleen vuodelle 2007 AC/DC.tä. Bändi on Scorpionsin lailla Keskisen omia nuoruudensuosikkeja." Sama lähde

Laura 05.08.04 16:30

Kommentit

Keskisillä tosiaan on lähes aina porukkaa, mutta jos käy esimerkiksi keskellä talvea arki-iltana, kuten minä muutaman kaverin kanssa kerran, niin eipä tarvi enää jonottaa ja yrittää päästä ihmismassojen läpi (turhaan) :)

Kirjoitti Lord Boredom 05.08.04 17:17


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?