« Top 5 painajaisaiheet | Etusivu | Vinkkejä »

syyskuu 25, 2004

Museokamaa

Näimme Helsingissä rautatieasemalla viime kesänä mummon, jolla oli paita "Museokamaa". Mahtava nainen. Minunkin täytynee painella lähimpään museokauppaan ostamaan samanlainen paita, mutta siinä ole mitään humoristista.

Cleaning Women soitti eilen yöllä ilmeisesti todella hyvän keikan: en ole ihan varma, näinkö unta vai totta, sillä niin väsynyt olin siinä vaiheessa. Klubilla oli kolme esiintyjää, joista ensimmäinen aloitti vasta vähän jälkeen yhdentoista. Pääesiintyjä lopetti melko tasan kolmelta. Tällaiselle uniriippuvaiselle mummonalulle tuollainen aikataulu on aika tappava.

Yleisön seassa eteen tunkee tyyppi, jolla on niin korkeat pohjat kengissä, etteivät takana seisovan varpaat turhaan tunnu ja jonka lakalla kyllästetty tukka pyyhkii tupakansavun ärsyttämää naamaani. Kun siirryn taaksepäin, väliin syntyneeseen rakoseen tunkeutuu tyyppi, jolla on Tampereen Isoin Rastatukka. Pian paikalle tulee Rastan tyttöystävä tms. perskärpänen, jonka tanssityyli muistuttaa pallosalamaa, kaikissa sen huonoissa merkityksissä. Jos olen ohittanut nukkumaanmenoajan, tällainen ei huvita enää yhtään.

Attanas. Humalaiset ihmiset liian pienissä tiloissa ovat liikaa ihmiselle, jonka fyysisen turvavälin toisiin on normaalisti oltava sellaiset kolmekymmentä senttiä. Vannon pyhästi, etten enää ikinä mene mihinkään millekään keikalle. Olen ihan museokamaa.

Onneksi sentään Keuhkot oli yhtä kutkuttava kuin viimeksi ja Siivoojanaiset iskussa. Ihan huono ilta ei voi olla, jos Klubilla, jossa en ole kenenkään koskaan nähnyt jääneen tanssimaan illan päätteeksi, vaan suurin osa yleisöstä suuntaa yksin tuumin narikan kautta ulos, syntyy liikettä tanssilattialla keikan jälkeenkin Cleaning Womenin huumassa.

Lisäksi olen ihan varma, että bongasin paikalta erään tamperelaisen bloggaajan, joka on mennyt julkaisemaan kuvansa bloginsa yhteydessä. En tietenkään voi esittää mitään tarkempia arvailuja, koska munaisin vain itseni, koska olisin kuitenkin väärässä. Mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi tehdä? Soittaa seiskan julkkisjuoruihin?

Laura 25.09.04 16:18

Kommentit

Cleaning Woman -keikoilla on aina tuo juttu. Poikien pitäisi jo siirtyä suurempiin saleihin!

Kirjoitti Sedis 26.09.04 11:26

Jee, CW Ratinan stadionille, tilaa ihmisten heilua rytmikkäästi musiikin tahdissa!

Kirjoitti Laura 02.10.04 22:20


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?