« Museokamaa | Etusivu | Hajurako »

lokakuu 02, 2004

Vinkkejä

Viime viikon olen viettänyt tukka putkella. Mikon kertoman kautta voitte lukea esimerkiksi keskiviikkoillastani. Kotona oltiin kahden aikaan yöllä ja kahdeksalta alkoi tentti.

Mutta on kyllä aina yhtä hienoa kuulla bändiä joka osaa soittaa. Kulttuuritalolla pelkkä akustiikka tosin olisi riittänyt tämän todentamiseen; volyyminappulan ei olisi tarvinnut olla kaakkoon väännetty. Kuka viettäisi vapaaehtoisesti aikaa lähtöön kiihdyttävän lentokoneen läheisyydessä? Keskiverto konsertti on varmasti verrattavissa sellaiseen meteliin, ja minä unohdan korvatulpat systemaattisesti kotiin.

Olen myös siirtynyt kalaksi Tampereen taiteilijaeliitin sorsalampeen. Ystävälläni on ihan oikea gallerianäyttely ja palloilin ihan oikeilla avajaiskokkareilla. Tilaisuus nähdä nuorta taidetta on enää tällä viikolla, mutta paikka on helppo löytää: Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmauksessa olevan erotiikkaliikkeen Satakunnankadun puoleisen kulman rappukäytävästä pääsee paikan päälle.

Pikkuhiiri oli innostunut pikkuveljen vallankumouksellisesta keittotaidoista ja linkkasi Lorem ipsumiin päin. Hyvä niin, sillä muuten en olisi kaikkien uusien blogien tulvasta häntä huomannut, ja jutut vaikuttavat mukavilta.

Laura 02.10.04 22:19