« Mitä tästä päättelisi? | Etusivu | Tän kun sais pulloon »

tammikuu 15, 2005

Puhdistus

Edesmennyt setäni kävi unessani viime yönä. Sillä ainoalla aiemmalla kerralla käynti johtui toisen setäni kuolemasta ja tunnelma olikin synkkä. Tällä kertaa setä valitteli, miten harmillista on, ettei useammin pääse käymään, mutta mukavaa on nähdä silloin kun se on mahdollista. Tunnelma oli hyvä ja rakastava, aurinko paistoi ja tiesin, että tämä on unta, koska tämä ei voi olla totta. Sitten tunnelma muuttui enemmän unenomaiseksi ja lähdimme suvun voimin poimimaan puolukoita, ja se siitä.

Mitähän tästä pitäisi päätellä? En usko henkiin tai vieraileviin vainajiin. Eilen tai ylipäätään lähiaikoina ei ole tapahtunut mitään, mikä olisi erityisesti tuonut sedän ajatuksiini.

Unen puhdistavasta tunnelmasta ja aamun ihanasta aurinkoisuudesta häikäistyneenä olo on kuitenkin nyt aamulla parempi kuin pitkään aikaan. Tunnen oikeasti levänneeni.

Näsijärvi odotti sitten vain paria pakkaspäivää jäätyäkseen. Tänään viimein järven pinta on tasainen. Olen tehnyt itselleni mental noten, että tänä vuonna kävellään jäätä pitkin Siilinkarille. Onneksi en unistani johtuen ole vielä niin hilpeällä tuulella, että vielä sinne lähtisin kuitenkaan.

Kaverit ovat käyneet jo monta kertaa Kaupinojalla talviuintia harrastamassa. Tänään viimeistään hekin pääsevät avantoon. Minä keksin vain hyviä tekosyitä olla menemättä.

Laura 15.01.05 11:47 | TrackBack

Kommentit

Mene Siilinkarille sitten, kun Aamulehti järjestää jokavuotisen tapahtumansa. Se on ollut ihan kiva :)

Kirjoitti Hanne 15.01.05 12:46

Jasså, tällaisesta en tiennytkään. Täytyy yrittää pitää korvansa auki että kuulee, koska tapahtuma on.

Kirjoitti Laura 15.01.05 14:24


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?