« Une petite panique | Etusivu | Heippalappujen kevät »

helmikuu 06, 2005

Käytännöllisyyden palkka

Minulla on useita laukkuja. Yksi on kätevä kotibileissä, toinen kevyen kantamuksen kanssa ja kolmas poistuttaessa kotoa suuren taakan kera kellonympärystäksi. Ongelmia tuottaa tavaroiden koordinointi välillä laukku A laukku B laukku C.

Lähtiessäni kotoa sunnuntaipeliin muistan kyllä kaiken itse roolipelaamiseen liittyvän sekä langan ja puikot. Avaimenkin muistan, kun huomaan rappukäytävässä, etten pääsekään omin avuin takaisin asuntoon hakemaan isäntäväelle palautettavaa DVD:tä. Onneksi ei tarvitse asua yksin.

Sen sijaan en muista pakata neuleohjetta, että kudintarvikkeilla olisi yhtään mitään käyttöä. En muista aina elintärkeää kalenteria, en lompakkoa, en puhelinta. Seison orpona bussipysäkillä ja toivon, ettei mitään yllättävää tapahdu.

Kohtalon oikusta bussikortti on eksynyt mukaan laukkuun. Rauhoitan itseäni huulirasvalla, joka on unohtunut takin taskuun. Onneksi sentään pää on kiinni hartioilla, muuten se hukkuu seuraavaksi ja se olisi surkeaa, sillä repun hihnat saattavat mennä sekaisin, ellei mikään pidä niitä erillään.

Laura 06.02.05 19:15 | TrackBack