« Helppohoitoinen kampaus | Etusivu | Suututtaa ja pyörryttää »

maaliskuu 03, 2005

Mikä päivä tänään on?

Hirveä kiire ja stressi viikko. maanantaina pilkin kahdellakin luennolla. Se on viimeinen muistikuvani viikonpäivistä. seminaaritehtävä tekemäti ei hyvä. Viime yönäkin näin unta munauksista töistä ja että joku oli siivonnut jääkaappimagneetit pois - ei hyvä sekään. Eilen en muistanut meikata aamulla onneksi sitä ei huomaa. Lähdin onneksi töistä ilman lapasia mikä oli hyvä koska jouduin palaamaan takaisin pukuhuoneeseen, ja näin, että lapasten lisäksi sinne olivat jääneet myös ulkokengät. Ihmettelin, miten tällainen ihminen on päästetty yliopistotason koulutukseen. nukuin päiväunet artikkeli vasten poskea ja herätessä luulin: nyt on aamu. Viikonloppu ei auta, ensi viikko samanlainen.

Laura 03.03.05 22:14 | TrackBack

Kommentit

Väsymys tuottaa kaikenlaista. Kuten että toistuvasti (noin kolme kertaa tarkistettuanikin) luin "lapaset" lapsiksi. Molemmista kohdista. Se teki tuosta jokseenkin hämmentävää tekstiä. Yritin lukea uudestaan ja saada selville oliko kyse jostain unesta, mutta onneksi sentään sain uniset silmäni toimimaan ennen mitään mystisempiä spekulaatioita. :)

Jaksamista!

Kirjoitti Ilari 04.03.05 11:50

Heh, sinusta tulee hajamielinen professori... ehkä Ne laittavat yliopistolla jotain kahviin tai juomaveteen, jotta opiskelijat muuttuisivat haahuileviksi horiskoiksi, joilla on koko ajan jotain kesken, mutta jotka eivät itsekään osaa oikein sanoa mitä (mutta saattavat kuitenkin keksiä nerokkaan teoreettisen pohtielman siitä mitä se saattaisi olla).

Aamuvuoro kullan kallis. Miksei vuorokaudessa ole enempää tunteja nukkumiseen?

Kirjoitti Tapsu 10.03.05 09:04


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?