« Mikä päivä tänään on? | Etusivu | Extra-terrestial »

maaliskuu 10, 2005

Suututtaa ja pyörryttää

Jumatsuikka, tekisi mieleni sanoa, on tehnyt jo jonkin aikaa mieli sanoa, pari valikoitua sanaa ihmiselle, joka suunnittelee jätehuoneen ja pyykkituvan ovet sellaisiksi, että niitä on täysin mahdotonta avata yhdellä kädellä. Ensinnäkin kumpikin ovi on erittäin painava, toiseksi, ne ovat aina lukossa. Ja kummastakin ovesta kuljetaan 50-prosenttisesti molemmat kädet täynnä tavaraa. Grr.

Mutta kun omistaa poikaystävän, niin sen suloisille metkuille voi nauraa kuin pöjälle kissalle ikään. Tänään se pelästyi tietokonetta käynnistäessään omaa taustakuvaansa. Eikä ihme - kuva oli napattu suomen musiikillisen kuninkaan omasta taidegalleriasta.

(1: En tiedä, mihin lokeroon iso D pitäisi musiikillisesti laittaa,
2: Sivusto on jälleen malliesimerkki käyttöliittymästä, joka qsee ja pahasti, ja
3: Millainen mieli a) tekee ja b) vaalii esimerkiksi tällaisia kohteita? Tiedän, tiedän, makukysymyksistä ei voi kiistellä, mutta...)

Laura 10.03.05 21:09 | TrackBack

Kommentit

Painavia ovat nuo koska niiden pitää täyttää tietyt rakennuslain määräämät palonkesto-ominaisuudet.

Jätehuoneen ja pohjoispuolen alaoven oven käyttöä tuntuu lisäksi vaikeuttavan alituinen paine-ero. Sekin on koneellisella ilmastoinnilla tarkoituksella aikaansaatu, mutta luonnonvoimat tehostavat ilmiötä. Kovalla tuulella ovien aukisaamiseen saa todella käyttää voimaa.

Kirjoitti JV 11.03.05 10:26

Ja kun olen vain heikko nainen... Tosin ovenaukaisijalihas on oikeassa kädessä vahvistunut tässä talossa asumisen myötä.

Kirjoitti Laura 11.03.05 10:45

Vastaus kysymykseen 3.

Sairas, todella sairas mieli ;)

Toisaalta niinhän sitä sanotaan että egoismin saavuttaessa tietyt mittasuhteet, siitä tulee taidetta. Ehkä ne olemme vain me jotka emme ymmärrä ison D:n suuruutta sillä tavoin kuin se on ihmiskunnalle tarkoitettu ymmärrettäväksi.

Kirjoitti Terjo 11.03.05 16:37

Kai huomasitte miten uskonnollissävytteinen tuo jellona/lipsanen kuvatus on? Juudean heimon valloittavan leijonan titteliä ovat kantaneet Jeesus ja kuningas Haile Selassie (eli Ras Tafari Makonnen), valtikkakin muistuttaa semmoista pappisvehjettä, jolla syntisiltä ruimitaan haistoelimet takaraivolle.

Mielenlaatu on siis kerettiläinen ja ehkä himpunverran kieroutunut.

Kirjoitti Tapsu 12.03.05 10:27


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?