« The Perry Bible Fellowship | Etusivu | Äiti-tytär suhde »

toukokuu 11, 2005

"Aamulla kaikki on paremmin"

Aamulla kaikki ainakin näyttää toisenlaiselta. Illalla vielä adrenaliinin ja aggression puuskassa ketutti, hatutti ynnä muuta niin paljon tämä ikimuistoisesti huonoiten mennyt lukukausi siinä määrin, että se energia olisi riittänyt varmaan 50:lle omakotitalolle puoleksi vuorokaudeksi. Ainakin yölämmitykseen. Ainakin kesäaikaan.

Aamulla taas kesken REMien herätettynä mielen on vallannut tyyni, tai no, ainakin tasainen myrtyneisyys. Olkoon. Aivan sama. Voin minä ne uusintatentit tehdä, mutta muistakaa, ettei minun ole mikään pakko pitää siitä.

Miten paha tila täytyy olla, että saa luvan kanssa pitää itseään maanis-depressiivisenä? Eilinen alkoi loistavissa tunnelmissa, olin maailman kuningatar ja sitä rataa, ilta tulikin jo kuvailtua. Pystyn hyvin kuvittelemaan, ettei tämä näy ulkokuoressani, mutta kirjoituksessa purkautuu useinkin.

Tyytyisin mielelläni junnaamaan sitä harmaata keskitietä, joka ehkä joillakin on kultainen, mutta minulla se olisi vain tasainen.

Laura 11.05.05 11:29 | TrackBack

Kommentit

Mieluusti sanoisin jotain tosi älyllistä ja piristävää, mutta samoja ongelmia tasaisin väliajoin kokevana tiedän ettei mikään sellainen laajalti viljelty "Pää pystyyn" tai "Voimia"-tyyppinen myötätunto ainakaan piristä juuri pisaraakaan.

Elämän hyvät asiat, sellaiset odottamattomat positiiviset putkahdukset ovat paras mahdollinen piriste ihmiselle, mutta kun niitäkään ei voi tilauksesta järjestää, ei edes itselleen, eikä varsinkaan ystävälle vaikka kuinka haluaisi.

Koska epäonnistumisen pelosta huolimatta kuitenkin olen yrittävää sorttia, niin vierailepa silti erään linkin takana, nyt tai vaikka joskus seuraavana kertana kun keskitie tuntuu kadonneen altasi. Vaikka tämäkin kansanviisaus pahimmassa tapauksessa maistuu jo monesti käytetyltä, se on ainakin joskus tehnyt minulle aavistuksen paremman olon, ja saanut maailman palaamaan joiltain osin mittasuhteisiinsa :
http://users.tkk.fi/~ttlaitin/CamelClub/kamelosofia.html

Kirjoitti Terjo 11.05.05 17:21


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?