« Rajamailla | Etusivu | On naurettavaa ja naurettavaa »

marraskuu 03, 2005

Laura's Diets

Tällä viikolla olen syönyt pääasiassa intohimoja.

Ensin oli muutaman päivän mittainen makea chilikastike-huuma. Sen jälkeen palasin hetkeksi vanhan tutun pakkomielteen pariin: pelkkiä Kismet-paloja sisältävä parin päivän kuuri on luonteeltaan kiihkeä mutta myös pikaisesti vieroittava. Kermaviilifiilis ei tällä kertaa kestänyt kuin köh, vaivaisen parin purkin ajan. Kaiken huippu oli kuitenkin se, kun menin vain kauppaan vähän nälkäisenä ja tulin ulos kukkakaalin kera. Oli vaan pakko saada.

Hommassa oli vain sellainen vika, että pelkkä kukkakaali sellaisenaan ei ole kovin kummoista, vaikka mielikuvissa oli vaikka mitä. Ja kun kauppaan on kuitenkin ainakin kahdensadan metrin matka, ei sinne tule tuosta vain lähdettyä jotain lisuketta ostamaan, pöh. Tosisinkku, joka ei voi kenellekkään muulle soittaa ja käskeä tulemaan kaupan kautta, toteaa jäyhästi, että elämä on kovaa ja katsoo, mitä kaapista löytyy.

Ja kaapistahan löytyy: kukkakaali ja soijakastike, aika kamalaa. Kukkakaali ja maitokaakao, siinä rajoilla, mutta ei nyt oikein kanna huipulle asti. Kukkakaali ja makea chilikastike taas - melkoisen pikanttia apetta ja samalla pieni sisäinen tarinoita elämäänsä kaipaava osaseni voi todeta kummallisten ruokailutottumusten kiertäneen täyden ympyrän. ...Mihin onkin hyvä lopettaa. Jos vaikka taas jotain rauhallista ja tasapainoista välillä, jookosta joo.

Siitä aidosta ja alkuperäisestä Fast Show'n Jesse's Diets-sketsistä en ole koskaan oikein saanut kiinni.

Laura 03.11.05 14:12 | TrackBack

Kommentit

Tänään ajattelin tehdä bors-keittoa, toki muutan reseptiä hiukan, koska alkuperäiseen taitaa kuulua paloiteltu sianpakara tai jokin vastaava kappale kuollutta ruhoa, mikä ei suuremmin herätä minkäänlaisia intohimoja.
Kukkakaali roks!

Kirjoitti Tapsu 05.11.05 12:51


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?