« Naapuri | Etusivu | Se Troijan sota oli mahtava »

helmikuu 12, 2005

Kakkajuttu

Miksi ihmeessä kaikki eivät hanki lapsia? Niistä on loputon ilo, hauskuus ja vitsin vääntö. Miehiä varsinkin pitkällisen tutkimukseni perusteella kiinnostaisivat kakan väännöstä väännetyt tosielämän vitsit.

Pieni vauva kakkaa, pissaa, nukkuu, syö tai huutaa. Siinä on jo kaksi viidesosaa vitsinaihetta, kaksi viidesosaa, joiden aikana mies voi katsoa televisiota tai pelata tietokoneella, ja yksi viidesosa - no, mikäänhän ei ole täydellistä.

Tietopiirissäni on karattu vaipanvaihdosta ja kakattu täydestä konttausvauhdista matolle, pissattu nurkkiin ja sohvan taakse, kakattu lahkeeseen, vaipan ja potkupuvun ohi pipan takaraivoon sekä hoitopöydälle. Kakattu vihreää kakkaa. Kakattu lautaselle. Sekoitettu kakkaa muovailuvahaan ja sitten - tai no, ei kukaan varmaan halua tietää. Puhumattakaan, että sitä kakkaa ja pissaa saa jatkuvasti pyyhkiä tai vartoa.

Me naiset sitten, meidän on vain keksittävä muita iloja vauvoista. Ainakaan ne eivät vastustele, jos niille ostaa oman makunsa mukaisia vaatteita ja esittelee sukulaisille.

Laura 12.02.05 09:36 | TrackBack

Kommentit

Unohdit tässä sen suurimman miehisen riemun joka osaksemme koituu kun voimme valaa lapsukaisiimme sen opetuksen jonka mukaan:

"Kasvatustaidon salaisuus on siinä, että saadaan jokaiseen sydämeen sisältymään pienoiskoossa se maailma, joka edustaa ainoan tosi hyvän - kommunismin - taistelua kauhistuttavinta pahaa - ihmisvihan ideologiaa ja ihmisen toista ihmistä kohtaan harjoittamaa sortoa - vastaan, porvarillisen maailman aatteita vastaan."
- Vasili Suhomlinski:"Kansalaisen synty"

Tuon tiedon äärellä jopa kakkakin kalpenee :)

Kirjoitti Terjo 13.02.05 07:12

No niin, minähän tällaisena sivustakatsojana näen vain ne pienet yksityiskohdat, enkä ollenkaan näitä suuria linjoja. Niihin sitten tulee takerrutuksi ;)

Kirjoitti Laura 13.02.05 11:17


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?