« Äiti-tytär suhde | Etusivu | Tukka on tärkeä »

toukokuu 13, 2005

Vähän sekaisin mutta toimii vielä

Päiväunien elähdyttävä vaikutus on kyllä eittämätön. Tuntuu suorastaan siltä kuin olkapäille olisi vaihdettu kokonaan uusi tyhjä pahvilaatiko.

Vasta päiväuniltaherännen vaikutuksen huomaatte siitä, että minun on muun muassa lähes mahdotonta korjata kirjoitusvirheitä - en vaan saa backspacetettua oikealle kohalle. Se on kuin ei osaisi peruuttaa autoa (minä muuten en osaa, kovin hyvin).

Minun asiani oli, että oli hykerryttävää saada tänään monen listan ja tahon kautta kierrellyt työpaikkasähköposti eräältä toiselta bloggaajalta sfäärin toiselta puolelta. Olisi tehnyt mieli nousta seisomaan ja sanoa suurella, mehevällä äänellä ruutua osoittaen "Minä oikeastaan lähes tunnen tämän tyypin!" mutta ketään ei ollut lähistöllä, ei edes asiakkaita, ja tunne meni ohi.

Tänään on Aavikko keikalla Klubilla. Mukana Suomea kiertävät taikuri Janne Raudaskoski ja Pasilan laulajat. Kuulostaa monipuoliselta. Tulkaa kuulkaa tekin sinne. Minä olen se tyyppi, joka kävelee vasten ovenpieliä, koska pahvilaatikossa on järjestys sekaisin. Tai siitäkin minut voi tunnistaa, että minun ympärilläni on tilaa. Aion nimittäin mennä tästä syömään haisevaa juustoa.

->

Laura 13.05.05 18:03 | TrackBack