« Yliannostus ihmisiä | Etusivu | Mammutti nähty Tampereella »

joulukuu 09, 2004

*Myyntiäänellä*

"Onko kotiparkasi joulusiivon tarpeessa? Ovatko tekstiilit nuhruiset, huonekalut kuluneet? Jotain uutta tarvitsisi, tai edes siivousta, mutta kun rahkeet ja jakso eivät riitä?

Ei hätää, sillä nyt sinulle tarjotaan mahdollisuutta opiskelija-asuntolamatkailuun. Näe jo tullessasi oksennus hississä, kompastu jo eteisessä kaksiinkymmeniin kenkiin. Havaitse kylpyhuoneen nurkkaan kivettynyt pöly, puolen metrin korkuinen tiskivuori ja parvekkeeseen kiinni jäätynyt kesämatto. Ja tämä on vasta alkua. Lopusta emme uskalla tässä myyntipuheessa vielä mainita, sillä saattaisi käydä niin, ettet uskallakaan tulla!

Tämän kokemuksen jälkeen oma elinympäristösi tuntuu taas ihan mukiinmenevältä. Siis ihan pienellä korvauksella kaikki tämä!

Ellet sitten ole niin kyllästynyt kotioloihisi, että haluaisit saman tien vain vaihtaa päikseen asuntoja? Olen ovella matkalaukut käsissä."

Laura 09.12.04 17:18 | TrackBack

Kommentit

Onko tolla sun ekstriim-matkalla mitään tarjoilua? Vaatehuoneessa käytettyä kotiviiniä? Mummum sekomehua? Entäs ruokapuoli: tonnikalaa makaroonikastikkeella? Entäpä vetääkö siellä kaikista ovista ja ikkunoista? Ja naapurit, kai ne pitää sempualista meteliä ja syljeskii partsilta? Täytyy nääs tietää, ei sitä arvaa ihan mihin tahansa matkakohteeseen lähteä ilman tarkempia olosuhdetietoja.

Kirjoitti mea 09.12.04 18:52


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?