« Luonnonlahjattomuus | Etusivu | I'm here to serve »

syyskuu 27, 2005

Miten kodinkonehankinta
huononsi asiointikokemustani

Kotiväki kyllästyi jo vaatimattoman kahden kuukauden jälkeen pesukoneettomuuteeni. No, mikäs siinä. Kyllähän minä olisin voinut jatkaa boikottiani taloyhtiön pesutuvan kahden euron kertakäyttömaksua kohtaan ja raahailla pyykkipussejani ympäri Tampereen kaupunkia kavereiden pesukoneiden äärille. Siinä meni sekin ekonominen ja ekologinen kannanotto.

[katkeruutta] (Mitä yksinäinen ihminen tekee kokonaisella pesukoneella?? Miksi taloyhtiö ei kannusta käyttämään sitä ilmeisesti helvetillisperkeleellisen kallista konettaan alentamalla kertamaksua? Jos maksu olisi vaikka euron, pesisin varmasti kaikki pyykkini sillä ja rahaa kertyisi. Nyt en alistu, en pesukartullakaan.) [/katkeruutta]

Kylpyhuonevessan tilasuunnittelu saa naisen kyyneliin. Pieninkin kone jää optimaalisesta pesukonesyvennykseen sovittelusta kiinni kaksi senttiä. Epäoptimaalisessa, ja ainoassa toteutettavassa ratkaisussa taas ei tarvitse istua pöntöllä polvet suussa, mutta pesukoneen reuna suussa täytyy kyllä. Täytyy käskeä pitkäreitisiä kavereita käymään jo kotona tai pidättelemään.

Kahvi ja muut diureetit ovat pannassa.

Laura 27.09.05 21:25 | TrackBack

Kommentit

No sulla sentään mahtuu se kone kylppäriin etkä
joudu sijoittamaan sitä eteiseen kuten eräät...

Kirjoitti Sofia 27.09.05 22:04

Ethän vielä ostanut konetta? Vakuutan, että löytyy pieniäkin koneita. Meillä oli sama ongelma ja saimme Kone-Tavastiasta Teiskontieltä oikein pienen koneen. Gigantti on lähelläsi, ja sieltäkin voi löytyä oikein pieni. Älä anna peräksi!

Kirjoitti Mette 29.09.05 10:40

Konehirviö mahtui kaikista ennakkomittauksista huolimatta kylppäriin ihan kohtuullisen hyvin. Mitä nyt vähän vinossa täytyy istua :)

Hassua muuten, miten koti tuntuu erityisen kodilta, kun siellä on nyt kaikki välttämättömät kodinkoneet. Tuntuu aivan siltä, että voisi kääriytyä viltteihin ja vällyihin, polttaa kynttilää, eikä enää astuakaan ulos mustaan syksyyn.

Kirjoitti Laura 01.10.05 20:38


Sano jotain









Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?