« Miehen tarve | Pääsivu| Naisen aseilla »

Haloo, onko avaruudessa? / Stairway to heaven

Valokuvatorstai / Ian Brittonin valokuva
SkyWatch Friday

Jälkipuheet

Ainakin sinnepäin sohottaa!

Kovasti ylöspäin yrittää.

Tuo torni houkuttelee kiipeämään!

Alma-ystäväni. Joskus, kun itseltäni ja omilta muka-kiireiltäni ja kaiken-maailman-tyhjänpäiväiväisyyksiltäni jostain syystä ymmärrän pysähtyä, niin kummeksuen saatan huomata, että ihan tuossa noin, edessäni. Tai kulman takana, juuri tuolta, mistä tulin, ja jonne siksi pakkopalaan takaisin tarkistamaan. Niin eiköpä siellä olekin pienet tikkaat taivaaseen.

Eli pitäisi vain muistaa osata pysäyttää itsensä hyorimästä ja huomata ne pienet asiat, joita on siellä ja tuolla ja jotka johtavat taivaisiiin. Unelmiin, miten niitä nyt sitten milloinkin nimitellään. Siellä ne ovat, pilvien tuolla puolen. Niitä kannattaa katsella ja niiden perään pyrkiä. Joskus pääsee, joskus ei. Mutta etukäteen ei voi tietää, milloin onnistuu. Joten kannattaa kuitenkin yrittää.

(Ja tämä ei nyt tosiaankaan ollut poliittinen kannanotto, joka on enemmänkin tuonne kasvikuntaan päin kuin punaiseen, joka ei pue minua)

Tuo on niin kuin nokipoika, että yhä ylös yrittää.

Such a dramatic powerfull image.

Gorgeous dramatic picture!

This is a wonderful photograph. Thank you for sharing and have a happy SkyWatch Friday.

Dramatic look in grey tones.
"Stairway to heaven" is one of my favourite songs. ;)

very intense image. Happy SWF

Love it. Very unique!

Very nice - love the perspective. Happy SWF

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa