« Paperit on | Pääsivu| Turisti ymmällään »

CV

Rannalta katsova [joka muuten on yksi vaikuttajistani, puskuraattori, joka tietämättään edesauttoi Mean synnytyksessä] ehdotti, että bloggaaja valitsisi itse omista kirjoituksistaan 3-5 itseään eniten miellyttävää ikään kuin ceeveeksi. Vaikea valinta. Ensin pitäisi osata päättää, miellyttääkö itseä eniten ne kirjoitukset, joissa sai sanotuksi mielestään onnistuneesti jotain itselle tärkeää vaikka itse kirjoitus ei ehkä muille kerro kuin sanoja näytöllä. Vai miellyttääkö itseä enemmän joku äärihyvässä vireessä aikaiseksi polkaistu sanaelma, joka ei sisällä latauksia sen enempää kuin nyt sanat sisältävät. Vai miellyttääkö itseä joku kirjoitus, jonka kautta onnistui ojentamaan virtuaalikäden lukijalle. Jospa mutulla valitsisi. Kotvan kuluttua saatan olla jo toista mieltä. Niin aina.

Meander Family on ehkä eniten minua miellyttänyt kirjoitus, jossa läpivalaisin itseni mukanokkelasti, jossa kirjoitin potrettiin minussa olevan bloggaajaperheen avoimemmin kuin uskoin itsekään tekeväni. Pidän edelleenkin tuota yhtenä onnistuneimpana päiväkirjamerkinnöistäni.

Puhumalla asiat selkiytyvät on vaatimattoman näköinen mutta sisältä iso. Pidän siitä aina vaan.

Ikävä ja Vallibaari ovat heinäkuun 21. päivän kirjoituspari ja sydäntä lähellä monestakin syystä. Pidän tunnelmasta, jonka sain omasta mielestäni onnistuneesti välitettyä. Päiväkirjamerkinnöistä omimpiani.

Hetki edustakoon sitä puolta, joka pimeinä yksinäisinä öinä jysäyttää joskus päiväkirjailijan ajatuksiin raskaansuloisen muiston ja oivalluksen. Paitsi että tuo hetki oli yksi elämääni eniten ravistelleita kokemuksia, pidän kirjoituksen tunnelmasta, sillä sain sanotuksi sen, mitä mieleni etsi.

Luopumisen aika ja parinsa Aurinko nousee ovat kirpeän suloisia päiväkirjamerkintöjä, jotka ovat enemmän kuin ensin näyttää, niitä merkintöjä, joihin on pakannut elämänsä yhdenlajin oivallukset saman sateenkaaren alle. Nämä edustakoot sitä päiväkirjailijan ja lukijan virtuaalikättelyä. Auringonnousukuva on valokuvista mieleisimpiä ja sekin tavallaan kuin minä itse.

Onko rakkauden jälkeistä ystävyyttä
vuoden 2003 syksyltä ansaitsee paikan listalla, koska tuosta kirjoituksesta sain Dyrolta positiivista palautetta, jotka sanat ovat saaneet minut joka kerta, kun ihmissuhdealueelle lähden kynäni kanssa, miettimään tarkemmin, mitä kirjoitan, miten sen kirjoitan ja kuka tätä mahdollisesti lukee. Ja joka kerta olen katsonut uudemman kerran omia sanojani ja miettinyt enemmän. [Lisätty 21.1.2005]

Nysse menee johonki oli vallan unohtua, edustakoon se päiväkirjoittajan arkisilmää, joka maailmaa katselee. [Lisätty 2.2.2005]

Surullinen tarina postinkantaja-Teposta halusi tulla kerrotuksi pitkällä pimeällä ajomatkalla isänpäivän jlkeisenä mustana aamuna. On asioita, jotka odottavat uloskertomistaan. [Lisätty 25.11.2005]

Miten ovatkin valintani noin mollivoittoisia ja niitä syvempiä syövereitä möyhiviä. Mutta päiväkirjahan tämä on ja nuo merkinnät ehkä minua paljaimmillaan.

Yhteen sun toiseen blogin reunaan on alkanut ilmestyä noita hauskoja fanitusnakkuloita ja muistin, että onhan minullakin oma, on ollut jo kauan. Provokaation Miira sen teki omaan suosikkilistaansa ja sieltä sen silmä poimi viime elokuussa. Tein Miiran mallilla toisen samanmoisen menopaussin värisen [Kiitos vielä kerran! Ja toivottavasti tekijä suo tämän väriomavaltaisuuden]. Nyt onkin sopiva yhteys liimata se omaankin marginaaliin ja linkittää tähän CV:hen.

Jälkipuheet

Hyvät valinnat, siinä oli sellaisia joita olisin itsekin valinnut kirjoituksistasi mieleen jääneinä... "Meander familyn" olen käynyt lukemassa sen ilmestymispäivän jälkeen uudestaankin.

Tämä on sitäpaitsi hyvä meemi. Sen lisäksi että tutustuttaa kivasti muiden bloggaajien edustavimpiin teksteihin, antaa se tilaisuuden kadota hyvällä omallatunnolla omiin arkistoihinsa ja etsiä sieltä juuri ne pätkät joista on eniten pollea. -> tähän palaan illemmalla minäkin!

Heti, kun oli tehnyt valintansa valita itselle merkityksellisimmät eikä pelkästään teknisesti onnistuneimmat, oli valinta helppo, koska ne läheisimmät ovat muistissa päällimmäisinä ja puhuttelevampina kuin muut. Toisaalta vaikea, koska eihän näitä eri tunnelmissa erilaisiksi tarkoitettuja voi samalle viivalle laittaa kuitenkaan. Tavallaan haluaisi alleviivata jotain onnistuneita muitakin, mutta listahan ei ihan hevillä silloin loppuisi.

Hyvinkin terveellistä palata omiin kirjoituksiinsa joskus.

Mulla ei ole mitään noiden fanitusnakkuloiden (ihana sana!) muokkausta vastaan. Kaikin käytettävissä olevin mokomin.

"Kaikin käytettävissä olevin mokomin." :D ei päivää, ettei johonkin kadehdittavan hauskaan sanontaan törmää. Ja sitten ajattelee, että miksen minä voinut tuota keksiä.

Fanitusnakkula on lisätty, kiitos vaan tarjonnasta. Vaan mitenköhän Elämän ja mielipiteet tiivistäisi napiksi?

Wautsi, näytti hienolta. Olen aikas immarreltu.
Elämä ja mielipiteet vaatisi varmaan pidemmän nakkulan, vaikka alkua lyhentäisi. MS: Elämä ja mielipiteet. No, se taas tuo mieleen ihan väärän firman.

Tätähän täytyy pohtia.

Oih.
Fanitan meaa ja tätä blogia nyt avoimesti kaappi-fanituksen sijaan. Paras meemi ikinä.
Kun vielä näin tuoreena bloggaajana kehtaisi osallistua...

Tätä et nyt tietenkään usko, mutta totta tämä on: olen quudi-fani jo kaukaa, kaukaa. Ajoilta, jolloin quudilla oli se merkki tuossa alussa ;-)

Eihän tämän näin pitänyt mennä, siis että fanitettava tulee sanomaan fanittavansa fanittajaa. Joku osa heiluu nyt yhtälössä. Hämmentyneenä saamastani huomiosta ja siis noitien oikeesti jatkan quudin fanittamista.

Minulla olisi heti muutama ehdotus sinun parhaiksesi. Mutta jään odottamaan, mitä itse valitset. Ja blogin tuoreus! Se ei ole edes hidaste.

Noniin, Mea - faninappi on tehty ja löytyy blogista, jos mielit sen listallesi lisätä.

Faninappi lisätty marginaaliin. Olikin kerrasta hieno lisätä, kun sen kun vaan kopipastetti.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0