« Puuttuva matto, muutama tarpeellinen tieto, pimeys ja ehdotus | Pääsivu| Yksittäiskuluttaja valittaa taas »

Joulu juhlista jaloin, pikkujouluista kontaten

On taas se autuas aika, jolloin akkain- ja viikonloppulisälehdet kilvan kertovat, miten pikkujouluissa olla viettelevä ja seksikäs, miten frirttailla ja iskea se firman halutuin ukkomies. Vinkkien yhteyteen on liiskattu kuvia misseistä, joilla on tuhma ilme, tukka silmillä, suu tötteröllä, mustaa pitsiä ja korkokengät. Oikein asiaansa paneutunut tutkiva journalisti haastattelee Helena Lindgreniä ja Aira Samulinia kysellen iskuvinkkejä.

Nyt vähän ymmällyttää, sillä silmiini ei ole osunut yhtään ohjetta, miten toimia, kun 100 virkanaista, 1 väkisin mukaan tunkeva eläkkeellä oleva miespuolinen korpporaation talousjohtaja, vahtimestari Veksi ja se söpö sivari kuskataan Takamoikojärven nuorisoseuran talolle syömään lanttulaatikkoa, laulamaan karaokea ja leikkimään tonttuleikkejä kuusen ympärillä. Kannattaako panostaa joulunpunaiseen vai syntisen mustaan pitsiin ja ketä siellä kannattaisi yrittää iskeä? Toimiikohan rekkalesboluukki korkokengän kanssa?

Seuraavaksi saammekin lukea yleisönosastokirjoituksia, joissa kotiäidit vaativat päästä pikkujouluihuin mukaan, ettei siellä tehtäisi syntiä. Voin kertoa, että kukaan ei yritä teidän mussulussukoitanne. Kesätyttö ehkä vähän yrittää sivaria mutta sivari vetää turvalliset pleksit.

Jälkipuheet

Luinko nyt oikein: 99 virkanaista, 3 miestä ja yksi trukkikuskilesbon näköinen naishenkilö.

Hassua. Ihan niin kuin olisin joskus nähnyt elokuvan joka alkoi noista lähtökohdista.

Noinko on? Miten siinä kuvassa kävi trukkikuskin näköiselle? Kuoriutuiko siitä kaunis, pitkänhuiskea nainen, joka pyöräyttämällä päätään kasvattaa hetkessä pomppivan hiuspehkon ja jonka likinäkö korjaantuu, kun vaan ymmärtää ottaa lasit päästään ja jonka rento housuasu vaihtuu tyylikkään seksikkääseen pikkumustaan lanteen käänteessä?

Vai oliko se kauhukuva?

Pikkujoulusta tuli joulukalenteri mieleen. Joulukalenterista aasinsilta tavalliseen kalenteriin. Tässä tämmöinen: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kirjastonhoitajien+kalenteri+kumoaa+mielikuvat+nutturap%C3%A4ist%C3%A4/1135241010832

Olet Pasi hahmottanut kirjastontäsisyyden syvimmän olemuksen. Eiköhän mielikuvat tuolla kumoonnu.

Muistaakseni siinä taisi käydä suunnilleen näin:
http://www.dailymotion.com/video/x67o02_the-bpa-toe-jam-featuring-david-byr_music

;)

Mainiostihan siinä sitten käy, ei kun törinää tötteröön ja kuusen ympärille.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa