« Se on niin kaunista katseltavaa ... | Pääsivu| Matkailu on taas avartanut »

Mikä osa tässä on vaikea ymmärtää

Ongelma. Pitäisi löytää kengät. Kun minullahan ei kenkiä ole. Ei ainakaan valkoisia. Ja jos onkin, niin ei kauniita, jotka olisivat myös mukavat ja jotka ei hiertäisi eikä painaisi ja jotka olisivat jotenkin kokonaisihanat katu-uskottavalla tavalla. Minulla on kyllä valkoisia kenkiä. Toki. Yhdet on kauniit mutta niillä ei voi kävellä. Sitten on yhdet mukavat, joilla voi vaikka juosta ja jotka ei paina eikä hierrä mutta kauniilta näyttämiseen ne eivät todellakaan sovellu. Saati siihen katu-uskottavuuteen: aina, kun minulla on ne, niin säälivästi taputellaan päälaelle, että voi kun sä olet pieni. Yhdet on söpöt, yhdet on kauniit hepsankeikkaisella tavalla ja loput on mitä on, enimmäkseen muuten vain vääränlaisia.

Joku aika sitten mainitsemaani pakkausongelmaan olen muuten löytänyt lääkkeet. Jos hankintaosastoni on investoinut uusiin vermeisiin, tiedän haluavani käyttää juuri ja vain niitä, joten mukaan ei tarvitse pakata viittä paitaa, kolmia farkkuja ja neljiä kenkiä. Vain ne uudet. Järjettömän kalliiksihan asian näin hoitaminen tulee mutta mitäpä ei nainen tekisi mielitiettynsä puolesta. Olen nimittäin ollut vaistoavinani, että Erityisavustaja miedohkosti vierastaa vastauksen antamista kysymykseen, mitä mä hei laitan päälle, mitkä kengät mä laitan, onko mun tukka hyvin, minkä takin mä laitan ...

Miehiä on joskus niin vaikea ymmärtää. Olen opettanut, että kaikkiin kysymyksiin on oikea vastaus, että näytät just hyvältä noin. Ei pidä missään nimessä käyttää adjektiivia paremmalta, saati että eilen sulla oli tukka hyvin tai että jospa kuitenkin ne toiset kengät. Miten niin paremmalta, eikö tämä muka ole hyvä ja onko mun tukka muka nyt huonosti ja mikä vika näissä kengissä on. Mikä tässä on vaikeata ymmärtää: yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus.

Jälkipuheet

Aika usein joutuu huomauttamaan, että taas tuli annettua väärä vastaus. Ihan pienellä opettelulla mies voisi helpottaa kaikkien elämää, jos ei laittaisi luukkuja kiinni, kun kokee että hänelle yritetään opettaa tässä jotakin.

Niin. Virhe apahtuu jo termissä opettaa. Korkeintaan annetaan viitteitä suunnasta, jota kohti edeten voisi mahdollisesti ehkä tulevaisuudessa saattaa olla hyötyä neuvottelutilanteissa asioiden käsittely- ja käsitysnopeudessa. Korkeintaan. Ystävällisesti.

Oh, sisareni kengissä! Nyyh! Ihanaa kun joku tietää, miltä kenkäahdistus tuntuu! Nyyh! Tai siis ihanaa ja ihanaa, koskas ahdistus ihanaa olisi, mutta lohdullista kuitenkin. Nyyh!

Olen tuskaillut kuukausitolkulla saman asian tienoilla ja päätynyt lontustelemaan lenkkareilla milloin on pakko kävellä yli sata metriä (hyi! lenkkarit! sankka itseinho!) Syksyllä, kun taas on pakko oleilla enemmän julkisissa tiloissa, täytynee lähteä kenkäkauppaan, mikä onkin kivaa siihen saakka, kun tulee kotiin ja huomaa, että taas tuli ostettua väärät, joskin hirmu ihanat kengät.

Samaan olen pääätynyt, lenkkareilla mennään. Onneksi on ollut lenkkareihin sopivat kelit. Mutta entäs nyt tänään, kun pitäisi voida sekä kävellä että olla hyvän näköinen että kesäinen, kun yhtäkkiä onkin lämmin. Kärsiäkö kävellessä vai kärsiäkö kauneuspulaa. Aargh. Taidan polkaista lenkkareilla kaupunkiin ostamaan taas yhdet ihanat kengät, joilla ei voi kävellä.

Taidan tehdä niin.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa