« Mikä osa tässä on vaikea ymmärtää | Pääsivu| Ihmistuntija »

Matkailu on taas avartanut

Rautakiskoilla on mukava ja helppo matkustaa. Aika kuluu mukavia rupatellen leppoisten ihmisten kanssa ravintelivaunussa, ikkunoita voi avata mielensä mukaan ja nauttia kesätuulen tuiverruksesta ja vessat toimii kuin junan vessat.

Jos kuitenkin haluaa hiukan enemmän panostaa matkaansa ja oikein herroiksi liikkua, voi valita extralisämakullisen Intercityn. Siellä ei tarvitse tyytyä tuikitavalliseen ravintolavaunuun vaan saa nauttia oikean mini-bistron tunnelmasta. Se on se pieni myyntikärry, jonka kaksi kiukkuista naista vetää yhden kerran matkan aikana junan päästä päähän. Eikä tässä kaikki: Intercity-lisämaksulla pääsee nauttimaan melkein aidosta Linnanmäki-tunnelmasta, Jos matkan varrelle osuu tunneleita, korvat pamahtavat lukkoon kuin lapsena ikään. Lomamatkan kruunaa vaunuissa valllitseva trooppinen ilmasto, sillä vaunun lämpötilaa ei voi mitenkään säätää. [No konnari ehkä sulakkeita nostamalla ja laskemalla mutta ei se aina onnistu kuulemma]

Jos tämäkään ei vielä riitä vaativalle junamatkaajalle, voi maksaa vielä hiukan lisää ja matkustaa pendolinolla. Se on älyttömän nopea. Onneksi. Pendolinossa eivät nimittäin aukene vessan ovet.

Ammottava aukko sivistyksessäni on nyt täytetty: olen käynyt Ikeassa. Söin kuuluisat Ikean lihapullat ja investoin valtavan upeaan, tyylikkääseen, musta-harmaaseen tiskiharjaan.

Pääkaupungissa aina niin avartuu: näin taas julkkiksen. Ihan oikea Ari Paska Peltonen istui melkein kosketusetäisyydellä.

Jälkipuheet

Et sitten koskettanut? =)


Olisin minä, mutta minua kiellettiin ehdottomasti.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa