« Siltoja I | Pääsivu| Siltoja II »

KeskeneräinenKlikkaa kuva isommaksi.

Valokuvatorstai / Keskeneräinen

Jälkipuheet

Ensin ajattelin, että läksyt näyttävät olevan kesken....Huomaan, että sitä ollaankin kirjastossa ja kirjat ovat vielä kesken lukematta. :) Siinähän innokas, nuori lukutoukka.:)

Loistava idea! Kirja on kesken, ja lukija ehkä myös ... Kuvassa on paljon muutakin keskeneräisyyden tuntua, hyllyt odottavat täyttämistä ja roskikset ehkä tyhjentämistä. Kuitenkin tunnelma on levollinen. Ja huippua, että tyttö katsoo kameraan!

Kiitos. Kuvaa ottaessa viehätti ensin asetelma ja sitten itse tyttö, joka keimaili kameralle kuin vanha tekijä. Ikkunasta näkyvät tyhjentämättä jätetyt roskikset rikkoivat kuitenkin tunnelmaa, joten sekin jäi vähän keskentekoiseksi.

Miellyttävä kuva. Ja lukeminen kesken - tuota olisi voinut käyttää omassakin kuvassa, meillä kun on aina jollakulla kirja kesken.

Lukemisessa on aina joku kesken. Tällä erää yöpöydällä kolme kirjaa kesken.

Tykkään kuvasta.

Toisaalta se on aika julma kuva. Vaikkakin keskeneräinen vaikkapa meihin verrattuna, täytyisi tytön saada olla myös valmis. Valmis lapsi, valmis syntymästään saakka. Yläperspektiivi voimistaa vaikutelmaa, "keskenhän sinä vielä olet...".

Hieno kuva! Rytmiä, valojen kontrastia, symbolien kontrastia ja TYTTÖ. Siis hieno kuva.

Kiitos kommenteistanne. Kyllä se kummasti kannustaa, kun joku tykkää.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa