« Huoh... | Pääsivu| Pieniä käsittämättömyyksiä »

Kassi nurin

Tässä tänäiset tavarat kassista lattialle kumottuina: kahdet hanksat, lompsa, 4 kynää, 1 käytetty nenäliina, 5 karkkipaperia, resepti, 6 kuittia, känny, Lemon-savett, ibuprofeenia, muistikirja, 2 Fazerin sinistä, 1 Geisha, Malacon Touch of Sea -karkkipussi, bussikortti, askelmittari, kulkukortti, jugurttitoffeeta pussillinen (avattu), hiusharja, auton avaimet, lamppu, kotiavaimet, työavaimet, toinen lamppu.

Mutta tämä vain siksi, että siivosin laukun eilen.

Tässä hullutuksessa Pnuk, b., Minh ja Tiina toimivat yllyttäjinä.

Jälkipuheet

Mää en kehtaa tehdä tätä bleemiä kun oon niin puristi ja kveekari kaikkiin muihin nähen... mulla on siis meikkipussi, pari kalenteria, lompakko, puhelin ja rasia käyntikorteille ja bussikortille. Kattokaa nyt. Ihan buu.

Tuohan kertoo sinusta kaiken oleellisen: olet ympäristötietoinen joukkoliikenteen käyttäjä, joka pitää huolta ulkonäöstään. Et polta, olet lähimmäisistäsi ja töistä huolehtiva (=pari kalenteria), olet uraputkessa (=käyntikortit), sinulla on käteistä päällä ja olet aina puhelimitse tavoitettavissa. Siis täydellinen ihannenainen ja jokamiehen unelma.

Taannoin mietiskelin, että miehillä kun ei ole vallitsevana käsilaukkunormi, miesten on pakko suhtautua mukana kulkevaan tavaraan rahtusen käytännöllisemmin tai ainakin minimalistisemmin. Kannetaan vain se, mitä tarvitaan. (Eipä sillä, niinhän naisetkin totta kai tekevät, pois se minusta, että väittäisin muuta. ;-)

Mutta kääntyykö tämä väitteeksi, että jos miehellä olisi käsilaukku, sen sisältö pysyisi rajattuna ja järjestyksessä?

Väitänpä huvikseni, ettei käänny. Tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä, ja jos miehellä olisi käsilaukku, löytyisi sieltä todennäköisesti aivan vastaavankaltainen mutta omansalaatuinen kokoelma 2000-luvun alun ihmiseliön arkifakteja. =)

(Kannan muuten lompakossani aina mukana hakaneulaa (tai paria). Milloinkaan ei tiedä, mihin sitä saatetaan tarvita - viimeksi sellaisella kiinnitettiin kalan vatsanahka savustusta varten, ettei se käpristy... Se hakaneula jäi muuten sille tielleen, joten nyt piti käydä täydentämässä varustelu takaisin kuntoon. Samoin olkalaukussa, ja nyt myös repussa. Lompakossa on lisäkkeenä vielä paperinliitin, olkalaukussa ja repussa jotain muuta.)

Sinä analysoit Zepan hienosti ;D

Tänään viimeksi ihmettelin sitä, mitä niin useasti: mitä miehet kantaa jumalattomasti pullottavissa repuissaan. Esimerkiksi nyt vaikka sunnuntaikävelyllä.

Harmittaa, että ehdin siirtää ristipääruuvimeisselini työkalupakkiin eli alalaatikkoon toisen ruuvimeisselin kaveriksi kassin siivouksen yhteydessä. Olisin niin nokittanut ruuvarilla sun hakaneulan ja paperiliittimen.

Kata, Olen enemmän kuin kiinnostunut päästä analysoimaan sinut käsilaukkusi sisällön perusteella. Avaa laukkusi.

Pelkoa siitä, että kun sunnuntaikävelyltä palaa, vaimo ei enää päästä sisään, eli koko välttämätöntä omaisuutta?

(Paperinliitin voittaa ruuvimeisselin lähes aina. Kysy MacGyverilta. Ja hakaneula voittaa paperinliittimen tavallisilla ihmisillä.)

Nyt alkoi käydä sääliksi reputtomia miehiä.

Jos olet MacGyver, hyväksyn paperinliitinteorian.

Reputtomilla miehillä on luottoa. Tai edes luottokortti. ;-)

Reputtomalla miehellä voi olla myös isot taskut. Mutta luotto kyllä auttaa tilanteessa jos toisessakin.

"täydellinen ihannenainen ja jokamiehen unelma"

VIHDOINKIN JOKU HUOMASI TON!! Voisitteko nyt levittää sanaa, pliis, ja aika pikaseen. Vuodet vierii, nääs!

Olen parhaan kykyni mukaan levittänyt sanaa, eikö kukaan ole ottanut yhteyttä. Ne on nää nykyajan miehet niin saamattomia. Pitäisiköhän alkaa taustavaikuttamaan ja pehmittää äitejä. Anopit arvostavat täydellisiä jokamiehen unelmia.

Mä avasin jo kuudes päivä!

Vaikea tapaus: polttaa putkena, on kleptomaani mutta kultturelli, vähän neuroottinen. Henkilö ei heittele roskia tienvarsiin, kunnioitettavaa. Mutta ei myöskään viitsi siivota laukkuaan, on vähän mukavuuden pulskea, varautunut aina siihen, taivas putoaa niskaan.

Kata, sinulta puuttuu vain kuukuppi. Muuten matkass on ydinsotavarusteet.

Säkin olet löytänyt noi hyvät salmiakit.

En osaa päättää, tykkäänkö enemmän noista pitkulaisista vai niistä pyöreistä. Pakko ostaa aina molemmat pussit.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Lisenssi


Powered by
Movable Type 4.0