« Panomeussin tulsotin irkki | Pääsivu| Silmäpeliä »

On niin paljon asioita, joita ei ymmärrä

Aamun kaupallisten tiedotteiden innoittamana rohkenen miettiä ääneen, että miten se oikein hanskataan se totuuden hetki, jolloin riisutaan geelitäytteiset rintsikat (tosi on pojat, on niitä, ja myös ilmatäytteisiä), kutistavat pikkuhousut, litistävät sukkahousut, olkatoppaukset, tekoripset, hiuslisäkkeet, sävytetyt piilolinssit, huolellinen meikkki ja geelattu tukka lätistyy. Minua olisi aina kiinnostanut tietää, vaan en ole kehdannut kysyä, että miten te tytöt selitätte pitempiin iltapuhteisiin houkuttelemallenne satunnaiselle tuttavuudelle totuuden paljastumisen. Ja miten sen sulattaa mies. Ihan vaan kiinnostaa tietää.

Tätä ja muita tärkeitä asioista otsa rypyssä pohtien joudun tänään istuksimaan neljä tuntia koulutuksessa, jonka aiheena näyttää olevan "Muutoksen hallinta". Miten sattuikaan. Kyllä näillä mietoksilla jo sen verran sisäistyneen ilmeen kehittää, että voin olla taas kerran osallistumatta keskusteluun.

Näiden aatosten siivittämänä oli ihan pakko ottaa päivän tuoksuksi Jean Paul Gaultier - Classique.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa