« Viekää tuhkatkin | Pääsivu| Tarkkailija »

Melankoliaa

Uusi melankolinen menopaussiMenopaussi on muuttunut niin melankoliseksi, että on jopa muuttanut sinne. Uusi menopaussi löytyy osoitteesta:

http://www.melankolia.net/menopaussi/

Tarkemmin katsottuna mea löytyy nyt siis Saaren Mikon kainalosta.

Mitähän tästä liitosta nyt sanoo luottotoimittajamme Karde, yllätyskihlat?

Paitsi melankolinen, minun täytyy olla myös passé; siinä, missä muut ostelee pissisfarkkuja, shoppailee mea kodin tekstiilejä. Kun muilla keikkuu pebassa Honey, pukeudutaan omenapussissa satiiniin. Minkäköhän tähden muuten tuplapussilakanapakkauksen päällisessä lukee "Tuplapussilakanasetti", ja selosteessa kuitenkin sanotaan, että sisältää yhden lakanan. Niin mitenkä niin *setti*, eikö setissä ole useampia osasia.

Kotimatkalla nyssessä kikattavan tyttölauman keskellä kimeisiin ääniin puutuneet korvani höristyivät hetkellisesti, kun noin 13-keväiset tytöt vertailivat oman luokkansa poikia pohtimalla, onko ne "pantavan näköisiä".

Vetäydyn satiiniseen neidonkammariini pohtimaan elämän tarkoitusta.

Jälkipuheet

Onnea uuteen tupaan!! Täällähän on niin hienoa, pakastin ja kaikki :)

Ensimmäinen vieras, hienoa.
No tottahan meillä pakastin on, ja täynnä herkkuja. Ja tietty myös kellarin hyllyt notkuu säilöttyä omenahilloa. Vieraat käy pöytään vaan.

Onnittelut minunkin puolestani, täällä on viihtyisää. Mikä on ensivaikutelma Movable Typesta?

Kiitos, arvostan mielipidettäsi (etten vaan olisi käynyt kurkkimassa Kasasta vinkkejä).

Movable on mukava, joustava, selkeä, looginen ja kaikki loput adjektiivit päälle. Oikein hyvältä kihlakumppanilta vaikuttaa.

Tommosia YTN:t just on: ei riitä ulkoministerikään!

Nyt jos olisin Maalainen, alkaisin esittää lisää villejä oletusketjuja, jotka lähtisivät tuoreesta vuokraisännästä ja eskaloituisivat ties minne.

Vaan ehkäpä teenkin sen omassa blogissani...

Pääsenkö kansikuvaan? Lööppeihin? Venaa, mä haen mun nahkarotsin.

"Kuusilahdesta vakuutetaan, että huhut suhteesta uuteen vuokraisäntään ovat vahvasti liioiteltuja."

"Ulkoministeriöstä vakuutetaan, että Luomioja ei ole huolissaan tilanteen saamasta yllättävästä käänteestä."

"Olemme vain ystäviä."

Tutulta näyttää... :-) Ajattelin vain kertoa, että ainakin Firebirdillä otsikkopalkin koko "sätkii" inhottavasti, kun otsikon linkkiä sattuu osoittamaan hiirellä.

Huomasin kyllä, että otsikkopalkki muuttelee kokoaan. Otin linkin pois kuvasta, ja ainakin pahin sätkiminen loppui, mutta ei poistunut kokonaan; vieläkin palkin paksuus vaihtelee, mutta ei kuitenkaan sätki. Vai sätkiikö? Onko vaivaan olemaas muuta keinoa kuin poistaa kuva (en sitä mielelläni tietenkään tekisi).

Sätkii vielä. Ei johdu kuvasta, vaan fontin koon vaihtelusta tuossa otsikon linkissä, kun se fokusoituu. Eli kokeile poistaa linkki otsikosta kokonaan, tai laita stylesheetistä otsikon linkkitekstin koko samaksi kaikissa tapauksissa.

No nyt lakkasi sätkimästä, siinähän se vika oli. Otin pois hoverin, niin tokeni. Kiitos.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa