« Tårta på La Tortura | Pääsivu| Oranssi mopo »

Mikä ei kuulu joukkoon?

Kyllä on ovela ollut Koskikeskuksen MIINUS VIIRUS -mainoslehdykän laatija. Jos tämä copyjen Tarzan ei olisi mennyt aamuisen lehden kokonaisella sivulla mainostamaan, että Miinus Viirus-pöydästä saa tasaraha tarjouksia, en olisi tullut lukeneeksi tarkemmin ja huomanneeksi, että Miinus-viirus jäätelöpaletti sisältää 1-pallo, 1 softis, karkkia, kastiketta. Olisi jäänyt huomaamatta sekin, että myynnissä on Miinus Viirus kassi ja puuvilla pipoja sekä ranskalaisia juhlayläosio. Ennen kaikkea olisi harmittanut, jos olisin jäänyt tiedottomaksi asiasta, että miehille löytyy ECCO pukukenkä ja naisille Catepillar-boca, valitettavasti noin rajalliseen tarjouskenkämäärään en ennätä jaolle. Melkein kuitenkin harkitsen ryhtymistä miettimään, josko menisin katsomaan Vila paitoja. Oivaltavasti laadittu mainos, ilman copyjen kuningasta en niin rumaa mainosta olisi tullut lukeneeksi ollenkaan.

Me täällä puhelinnegatiivisten virkanaisten yhdistyksessä näemme hempeitä unia siitä insinööristä, joka keksi sähköpostin, webbisivut yhteystietoineen ja palautelomakkeineen. Sen sijaan me emme tervehdi lämmöllä niitä webbisivujen tekijöitä, jotka yhteystiedoissa ilmoittavat sähköpostin olevan muotoa etunimi.sukunimi@firma.pääte mutta jättävät kertomatta, minkä nimisiä ihmisiä siellä on töissä lähestyttäväksi. [Luhdan pääkonttorille terveisiä Etunimi Sukunimelle, mahtanet hukkua sähköposteihin.] Puolivillaisiksi kääntyvät ajatukset myös siinä kohdin, kun palautelomake ei joko toimi ollenkaan tai siihen ei tule kuittausta, jotta puhelinrajoitteisen yhdistyksen toimihenkilö saisi yönsä nukkua levollisena tietäen, että asiansa on työn alla. Tai mieluummin tietysti päällä mutta kyllä me yhdistyksessä ymmärrämme, että työtä on palautelaatikon penkomisessa paljon ja kaikille ei ehdi vastaamaan heti tai ehkä edes samalla viikolla. Ymmärryksemme kuitenkin ehtyy, jos vastausta pantataan parikin viikkoa tai ei vastata koskaan, näille emme viirejä jakele.

Jonkin humoristissävytteisen pinssin voisimme antaa sille kunnianarvoiselle kunnalliselle laitokselle, jonka sivustolla tarjoiltuun webmasterin sähköpostiin lähetettyyn viestiin vastaa kompleksin virkaan nimetty tiedottaja tiedustellen, että mitäköhän varten virkanainen hänelle sellaista postia lähettää. Mitäköhän? Ehkä siksi, että webmasterille osoitettu posti on hänen osoitteeseensa skriptattu. Liekö sitten asialla ollut toimikautensa päätteeksi jäynän tehnyt webbisivari tai ehkä sivun teki se sama tyyppi, joka on nykyisin töissä Koskikeskuksen käyttämässä mainostoimistossa. Ehkä hän vaan ei tullut muisteneeksi tiedottaa tiedottajaa asiasta.

Äänipuhelinta vieroksuvien yhdistys ry. jakaa kunniamerkin ruusukkeilla Luhdalle, jonka palautelomakkeeseen vastattiin kahdessa minuutissa ja luvattiin hoitaa virkanaista harmittanut pikkuasia kuntoon heti, maksutta ja pahoittelut perässä. Malja Sarille Luhtaan.

Jälkipuheet

Miinus Viirusta ihmettelin itsekin tovin siihen ensimmäistä kertaa siihen törmätessäni. Voiko typerämpää markkinakampanjaa enää ollakaan. Kas kun ei Säästö Syöpä tai Halvat Hirttäjäiset.

Saanks mä liittyä Puhelinnegatiivisiin virkanaisiin? Mielellään heti, ellen jo ole kunniajäsen.

Koskarin kampanjaa typerämpää on vaikea keksiä. Paitsi tietenkin tämä copy on pystynyt maksimoimaan typeryyden. Vaan minkähänlainen on se nahkatakki, jonka saa käsineiden ostaja yhdellä eurolla.

Puhelinnegatiivisten Virkanaisten hallituksen puhjo pahoittelee, ettei ole muistanut ilmoittaa Virkanaiselle, että yhdistys nimesi Virkanaisen kunniajäsenekseen heti perustamispalaverissa. Olisko jäänyt ilmoitus jonnekin bittiavaruuteen. Ollos tervehditty, ei soitella.

Ainakin koskikeskuksen webbisivuja pyörittää SL-Mediat OY, jonka kotisivut löytyvät osoitteesta www.autokanta.com

Tässä sitä taas nähdään, kuinka toimijan pitäisi keskittyä vain siihen minkä hallitsee parhaiten. Sitä kun voi muuten herkästi pilata maineensa.

http://www.autokanta.com/palvelut/internet.html

Tarkkaavainen yhdyssananillittäjä löytää tuoltakin oivaa saalista.

Ostetaan: Itkosen kieli opas

Myydään: Itkosen kieli opas tarpeettomana

Internet palveluita ja matkoja laatua arvostaville rymille. ;)

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa