« Joulun taikaa | Pääsivu| Me käymme joulun viettohon »

Joulun taikaa Vol 2

Tontut ovat minulle suotuisia, ihmeiden aika ei ole ohi ja kalenterista voi sittenkin tulla yllätys. Viikko sitten valitin ääneen, kun mielestäni minua kohdeltiin kaltoin Krupsin maahantuojan taholta. Innostuin niin omasta vikinästäni, että vuodatin sydäntäni myös Kuluttaja-asiamiehelle sekä maahantuojan palautelaatikkoon netissä. Asiamieheen luotin mutta jälkimmäisen viestin vaikutusta odotellessa en ruvennut hevosia pitelemään. Nimittäin viesti lähti Tefalin sivulta, siellä nääs oli ainoa löytämäni toimiva nettiviestinyhteys maahantuojaan.

Ja arvatkaa mitä! Asiamiehestä ei ole kuulunut halaistua sanaa mutta tänään postiini kilahti viesti Groupe SEB Finlandilta:

Ymmärrän täysin ärtymyksenne ja erittäin hyvä, että otitte yhteyttä. Voimme ilmoittaa huoltoon, että laitetta ei korjata ja lähetämme Teille ehdottomasti uuden koneen kotiin. Vielä ehtii Jouluksi, mikäli tämä Teille sopii?

Täytyy siis perua puheensa. Ostakaa sittenkin Krupseja.

Hyvät haltijatontut ovat löytäneet kuitenkin nimeni kilttien tyttöjen listalta.

Jälkipuheet

Jee! Mutta minne voi valittaa toimimattomasta asiamiehestä?

Josko vaikka Tefalille. Tuntuu toimivalta yhteydeltä.

Hyvin siis kävi. Mutta kiinnostava on tuo CM:n rooli tuossa välissä, eikö sieltä puhuttu asiasta kuin pukin hihasta?

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin: halutessanne Te nyt voitte punainen silkkipaitulinne päällä teroittaa lyijykyniänne joulunpyhinä mielin määrin! (Oletus tässä että tämä kovan onnen kone on Krupsin-Teflonin yhteistyönä kehittämä kynänteroitin, jossa saattaa lastentauteja vielä ilmetä.)

Lastentauteja tässä nyt ei kyllä kaivata. Mitä niitä nyt on? Räkä roikkuu, lapaset on eri paria ja huopikkaat väärissä jaloissa.

Niin joo. Pitääkö nyt taas oikaista: älkää ostako Tefalia ja Krupsia Kitumarkketista. Etenkään näitä kynänterottimia. Miten niillä tämänkin näppiksen terottaisia.

Vaikka syytä olisi: tästä on kulunut T lähes pois. Ja I ja E ja S:stä ei ole jäljellä kuin lihasmuisti paikasta.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa