« Connecting people? | Pääsivu| Naistutkimuksen alkeisoppimäärä »

Mikä se on?

Se toimittaa siinä tehtäväänsä tyynesti. Seisoo kuin paikalleen ripustettuna ja pitää huolen, että päälle lankeavat ryöpyt eivät osuisi muihin. Se on helppohoitoinen, ei vaadi silittämisiä eikä tuunaamista. Se suojelee ympäröivää seutua vähäeleisesti, yrittäen kuitenkin olla ehkä hiukan tyylikäs, välillä värikäs tai jopa hauska. Se yrittää parhaansa mukaan sopeutua ympäristöönsä ja ihmisiin, jotka sen ovat paikalleen valinneet, olematta liian pitkä tai lyhyt tai väärän kokoinen tai väärän värinen. Sen ensisijainen tehtävä on kuitenkin olla puskurina, vaikka mielellään se tietenkin saisi olla kauniskin.

Aika ajoin siihen kyllästytään ja halutaan vaihtaa uuteen, hauskempaan, värikkäämpään, räväkämpään, tyylikkäämpään. Johonkin. Kunhan tulee muutosta. Ja kun se on aika edullinen, ei kallis kuitenkaan ja niitä on tuolla pilvin pimein.

Ei, se ei ole asiakaspalvelija.

Jälkipuheet

Tulipa mieleen, että tarvitsisi vihdoinkin ostaa uusi suihkuverho vanhan revenneen tilalle! Mutta kun se vanha on niin kivan näköinen: Marimekon Kukko ja Kana-kuosia ja ainakin 20 vuotta vanha.

No just :)

Nämä vanhan kansan arvoitukset ovat yleensä helppoja, melkein aina vastaus on joko a) haka, b) veneen tappi, c) vaivaisukko, d) vaivaisukon morsian tai e) kirnu.
Tässä tapauksessa minäkin kyllä ensin ajattelin suihkuverhoa, ja sehän se sitten olikin.

Kevään tietää saaneen, kun kaikki näyttää väsähtäneeltä, nuhruiselta, harmaalta, ikävältä, vanhalta ja pölyiseltä. Peilissä. Sitä sitten kuvittelee säälittävästi, että suihkuverhon vaihto auttaa.

Se mitään auta.

Paperipussi auttaa.

Ei peiliä voi syyttää, jos paperipussi on vinossa.
Uusi peili, tai vanhan voi pestä niin kirkkaus palaa. Eikä nyt mikään kevät ole, on talvea pilelly.

Toihan on se, joka meikäläisen toivottais varmaankin olevan.

Senkun toivovat.

nimim. se aika vuodesta - kehityskeskustelut...

Peiliä pestä kannata. Sieltä katsoo takaisin entistä kalpeampi ja mihinkään tarttumaan kykenemätön nahjus. Varma kevään merkki.

Kehareissa ei kannata koskaan luvata oikein mitään. Riittävän ympäripyöreitä sanoja, kyllähän me lokkaajat se hallitaan. Seuraavana vuonna voi siitä sitten aina sanoa parantaneensa kuin possu karsinan tekoa.

Näinhän se menee :) Pyöreillä. Paitsi tänä vuonna tuli kyllä aika kulmikasta tekstii. Ihan sama, ei mikään muutu kumminkaan. Pyöreitä, teräviä...

"Keharit" on meillä muuta, nää nyt puheenaolevat on "kekejä" :-)

Se vaan on taivahan tosi, että mikään ei muutu vaikka leipoisi asioista rusinapullia.

Meillä ollaan enempi keharilinjalla. Edellisen pomo-alaisyhdistelmän puitteissa ei sitä kovinkaan arvostettu eikä siitäkään hyvä seurannut.

alkuperäinen kysymys..mikä se on? mea , niin tarkoititko rakasta/vihattua Nokiaa? Vai ylipäätänsä kännykkää..sillä minulla on just tuo vaihe..tartteis vaihtaa kapula vaikkei ihan vielä ole toimintakyvytön mutta takkuaa takkuaa se jo..joten tarvis vaihtaa/päivittää uudempaan..Onko se tarve vai uusi tapa?

niin toki suihkuverhokin on räväkkä ja riippuu, mutta minulle tosiaan tuli mielee tuo kännykkä joka riippuu kaulassa tai naulassa..ja on niin moterni ja puskee ihmisiä liikkeelle ja ottamaan kontaktia..siksi tuli mieleeni myös kapula eikä verho.. :) asiat voi nähdä niin erilailla.

Kapulakin piristää. Mutta sain jo joululahjaksi. Joten suihkuverho piristäisi nyt.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa