« Tänään ahdistaa vain kaikki | Pääsivu| Talven ihmeitä »

Virkanainen on turhautunut

Virkanaisuuden varjoisaan puoleen kuuluu häneltä edellytetty äärimmäinen korrektius ja kaunis käytös. Silloinkin, kun olisi asiakkaan kannalta kasvattavaa saada hänen kuulla olevansa ei vain väärässä vaan myös erittäin pahasti vajaaymmärteinen. Tämä epäkohta virkanaisuralla on aiheuttanut lukuisille asiakkaille kasvavan harhan omasta erinomaisuudestaan, mikä ei ole missään mittakaavassa tosiasiain kanssa.

Asiakas on aina oikeassa ja rehellisyys maan perii. Mai äs.

Eihän ihminen koskaan opi katsomaan peiliin, jos kukaan ei hänelle peiliä näytä.

Jälkipuheet

Ymmärrän virkanaista, ja jaan tuskan. Ehkä jonkinlainen asiakaspalvelun karnevaalipäivä (narrista kuningas ja toisinpäin) olisi asiaa. Saisi kerrankin sanoa asiakkaalle suorat sanat ilman seuraamuksia. Oletettavasti se myös virkistäisi asiakassuhteita ja lisäisi sekä asiakkaiden että työvoiman liikkuvuutta.

Virkapaikkojen keltaiset päivät olisivatkin paikallaan. Pukeuduttaisiin hassuihin keltaisiin säkkeihin ja laitettaisiin ketunhäntä kainaloon. Asiakas, joka niinä päiviä uskaltauu virkapaikalle saamaan kuulla ehkä kunniansa, saisi kaikki velkansa anteeksi.

Kaikki olisivat päivien jälkeen vapautuneita ja vetreitä.

Ei huono idea.

Hanki koira tai kissa jota sitten voit työpäivän päätteeksi potkia seinille ja kiusata kotona. Se helpottaa. Avio/avomies ajaa saman asian.

Ammattipiireissä tätä kutsutaan asiakaslähtöiseksi sirkulaatiomalliksi.

Tykkään nimpal eläimistä ja miehistä, että ei taida onnistua. Olen sitä mieltä, että Anakonda ajaisi tämänkin asian. Harmi, että pääsivät loppumaan.

Kevään tullen voisi alkaa käydä autonäyttelyissä potkimassa renkaita.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa