« Montaa mieltä | Pääsivu| Ydinprosessiot »

Uusi lelu

Ostin askelmittarin. Taas. Se ensimmäinen putosi sittemmin jonnekin matkalle mutta eipä sen hankintahintakaan kummoinen ollut. Taino. Miten sen nyt laskee. Aika monta hauskaa sillä reissulla tuli nautittua. Sitten ostin Uulssonilta toisen, ihan karvalakkiversion, mutta se lakkasi laskemasta jo parissa viikossa. Mutta nyt. Nyt on sellainen peli, että piti ihan manuaalin puoleen kääntyä. Mitä pienempi peli, sitä monipuolisempi manuaali.

Johdannon, Mittarin käytön (kohdat 1.1 -1.2), Yleiskuvan (A-G), Valmisteluiden (3.1. - 3.4) ja Asetuksien (4.1/H-L - 4.5) jälkeen alkaa Varsinainen käyttö:

1. Kiinnitä laite vartaloosi. Katso kohta 3.4. "Askelmittaroin kiinnittäminen".
2. Ala kävellä.

Ja minähän aloin. Nyt tiedän, että esimerkiksi äsken askeltamani lenkki kesti 57 minuuttia, kaloreita kului 186, kilometrejä taivaltui .... mitäHÄH! vain 5 ... [täytyy näemmä vielä viritellä askelpituutta] ja tämä kaikki 8373 tavallista askelta sekä 7037 aerobista askelta ottamalla. Mutta mikä tärkeintä: poltettuja rasvoja putosi lenkkipolun varteen 12,6 grammaa. Mikä tuokin luku selvisi manuaalia tarkemmin lukiessa.

Mitä pienempi peli, sitä monipuolisempi manuaali. Hermannin manuaalia en ole vielä avannutkaan. Mutta Hermanni onkin iso ja siinä on maailman paras käyttöliittymä.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0