« Näin se elämä heittelee | Pääsivu| Jäärästerland »

Haastetta pataan

Haasteet ovat vähän kuin hammaslääkärin kutsukirjeet: ilman niitä ei tule lähdettyä vaikka kuinka tietää, että välttämätöntähän se on ja jälkeen päin on hyvä mieli. Onneksi siis Virkasisko ja naapuri lähestyivät tahoiltansa haastehanskat kourassa. Niinpä kävin kilauttamassa osuuteni joulupataan. Kiitos teille siis hyvästä mielestä.

Ja eikun hyvä kiertoon. Etappisika, Murphy, Pastanjauhaajat ja kaikki Valokuvatorstaajat, tuntekaatte itsenne velvoitetuiksi kantamaan roponne pataan. Ja potiksihan valitaan siis se "Bloggaajat".

Jälkipuheet

Roponi kilahti joulupataan, kiitos huomiostasi. Lomakuvia siirellessäni sivuilleni ei oikein voi vedota köyhyyteenkään. Jatkan itse haastetta Äijälle ja Arrulle, käväisemällä heidän sivuillaan, Potissa on nyt 390 Euroa.

Hienoa. Kiitos. Potti kasvoi eilisestä illasta ilahduttavan isolla euromäärällä. Eilen oltiin sijaluvulla 17 ja potissa hiukan päälle 200.

Niin. Matkailu avartaa. Kukkaroakin.

Vaikkakin me saparoniekat suhtaudumme tähän vuodenaikaan varauksellisesti erilaisiin kutsuhuutoihin saapua patojen tai uunien äärelle, oli tämä an offer you couldn´t refuse. Köyhä antoi vähästäänkin.

Jatkan tiedon levitystä joillekin hurskaiksi filantroopeiksi tietämilleni virtuaalitoimijoille, Saaralle, SusuPetalille, Hanhensulalle ja Ripsalle. Osa heistä saattaa jo kuulua näihin jo haastettuihin kaatoluokkiin, mutta varmuus on aina paras.

Minä kyllä ilman muuta syön sikaa jouluna. Kalkkunat on vaan niin hengettömiä eivatkä herkkuja lain. Etappisian varovaisuus siis paikallaan. Lupaan pitää pitkät kynteni tällä puolen. Joten rauha.

Ja kiitos.

Kävin jo Verkkolehti InMediasRes -Kirsin kutsusta tuikkaamassa oman roponi Bloggaajien pataan!

Hienoa. Olemmekin tänä vuonna liikkeellä sankemmin joukoin kuin edellisinä. Eilen iltasella oli 17 polkkaajaa käynyt padalla ja nyt jo 29. Ja rahaakin on kertynyt mukavat 457 eurioa.

Viime vuonna oli yhteensä 30 osallistujaa ja kokoon saatiin 412 euroa. Vuonna 2005 oltiin ylivoimainen ykkönen: 47 osallistujaa ja peräti 1118 euroa.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 4.0