Epäilyttävä ajatus

tietokoneet

Sainpas taas vaihteeksi tällaista spämmiä:

Deleting ’Internet Cache and History’ will NOT protect you because any of the Web Pages, Pictures, Movies, Videos, Sounds, E-mail, Chat Logs and Everything Else you see or do could easily be recovered to Haunt you forever!

How would you feel if a snoop made this information public to your Spouse, Mother & Father, Neighbors, Children, Boss, Church or the Media? It could easily Ruin Your Life!

Nyt, kysymys kuuluukin, millaisia kaappiperverssejä keskivertoamerikkalaiset ovat, jos tällaisille palveluille on kysyntää? Vaikka en kaikkea nettipuuhailuani kaikille aina haluaisikaan paljastaa, en usko, että elämäni siitä pilalle menisi jos vaikka vanhempani saisivat tietää, mitä olen netissä puuhaillut. Kirkkoa tai mediaa tekemiseni tuskin kiinnostaisivat…

Julkaistu
Kategoria(t): Tietokoneet