Heavy metal ja postilaatikko täynnä tavaraa

musiikin kuuntelu

Aamuani luonnehti raskasmetalli. Päivä alkoi Marilyn Mansonilla, josta jazztauon jälkeen siirryin Blood Red Thronen ja Dark Funeralin tarjonnan pariin. Nyt kauppareissun jälkeen linjaa jatkaa The Black Leaguen Ichor, jonka huusin Huuto.netistä ja sain tänään. Kuulostaa asianmukaiselta. Iron Maiden -DVD saapui niin ikään tänään, joten sitäkin pääsen silmäilemään. Odotan mielenkiinnolla. Sattuipa postilaatikosta löytymään vielä pelisuunnittelija Reiner Knizian Dice Games Properly Explained, johon täytyy myös tutustua tarkemmin. Sen satoa niitettäneen vielä kesän keskiviikkopeleissä.

Päivää koristivat näiden iloisten tapahtumien lisäksi vierailu Attilassa Johannaa moikkaamassa ja kaksi sivua tekstiä esseeseen. Kyllä nyt on hyvä mieli.

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki