Musiikkia kuuroille

musiikin kuuntelu

Jes. Menin siis ja ostin herätteenomaisesti Queens of the Stone Agen kohutun Songs for the Deaf -levyn. Positiivisena puolena mainittakoon heti alkuun 15,95 euron hinta, mikä ei ole lainkaan paha. Sitten voidaankin esittää kysymys: onko se hypetyksen arvoinen? Kyllä ja ei. Eipä tuo mikään maailmanhistorian hienoin rock-levy ole – sellaiseen vaadittaisiin vähän enemmän vaihtelua.

Mutta ne hitit! No One Knows, Go With The Flow ja First It Giveth ovat ihan käsittämättömän hienoja biisejä, että jo miltei niiden vuoksi levy on hankkimisen arvoinen. Niistä pitävät saavat myös ihan mukavan annoksen samanlaista, joskaan ei aivan yhtä hyvää musiikkia. En kuitenkaan pidä Songs for the Deafia jokaiseen levyhyllyyn ehdottomasti kuuluvana mestariteoksena.

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki