Yleisönosastopaatosta

Innostuinpa taas vaihteeksi kirjoittamaan Aamulehden yleisönosastolle. Tällä kertaa kirjoitusta inspiroi pääkirjoitus, jossa pohdittiin mieskiintiöiden tarvetta yliopistoihin ja epäiltiin hiljaisuuden aiheen ympärillä johtuvan siitä, että mieskiintiöt ovat poliittisesti epäkorrektimpi ajatus kuin naiskiintiöt.

Pöh. Mitä mieskiintiöt yliopistoissa auttaisivat, kun lukioissa on kuitenkin enemmän naisia ja suurin osa yliopisto-opiskelijoista tulee kuitenkin lukiosta. Jos kiintiö pitäisi jossain olla, niin lukioissa. Mutta en pidä sitäkään vaihtoehtoa kovin järkevänä.

Aamulehden pääkirjoituksessa kannatettiin varovaisesti myös tasaverotusta, joka sekin on täysin älytön idea. Onhan toki ymmärrettävää, että liikemaailmaa täytyy nöyristellä, mutta pitääkö seurata kuin pässi narussa kun liike-elämä vetää siihen suuntaan kuin haluaa?

Kevennykseksi laitetaan linkki Defective Yetiin, joka tarjoaa vilauksen tietokonepiraattien maailmaan.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys